Evenimentul Zilei > Monden > Regina Marii Britanii și-a însoțit nepoata la altar! Tatăl miresei este pedepsit de Casa Regală!
Regina Marii Britanii și-a însoțit nepoata la altar! Tatăl miresei este pedepsit de Casa Regală!

Regina Marii Britanii și-a însoțit nepoata la altar! Tatăl miresei este pedepsit de Casa Regală!

O prințesă din familia regală a Marii Britanii s-a măritat în cel mai anonim mod cu putință, ceremonia fiind anunțată la două zile după nuntă.

Prințesa Beatrice este nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii și s-a măritat cu Edoardo Mapelli Mozzi, un om de afaceri căruia prietenii îi spun „Edo”. Cuplul s-a căsătorit pe 17 iulie 2020 la Capela Regală a tuturor Sfinților, pe terenul moșiei Windsor. Cuplul plănuise inițial să spună „da” la Capela Regală din Palatul St. James din Londra, dar planurile au fost fost anulate din cauza măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Legătura dintre regină și nepoata sa este una extrem de puternică, scrie presa din Regatul Unit, o dovadă în plus fiind și faptul că prințesa Beatrice a purtat la nuntă o tiară cu diamante și smaralde, cunoscută sub numele „Tiara Fringe a Reginei Maria”, pe care și regina Elisabeta a purtat-o în 1947, atunci când s-a măritat cu prințul Philip.

Mai mult, regina Elisabeta a participat la cununia religioasă alături de soțul ei, fiind fotografiată în apropierea nepoatei sale și a soțului ei, dar păstrând distanța de siguranță. Casa Regală a Marii Britanii a luat decizia de a mediatiza poze de la nunta prințesei Beatrice la două zile după ce aceasta a avut loc, pentru a nu umbri ceremonia de învestire a căpitanul Sir Tom Moore, de 100 de ani, la gradul de cavaler, acesta fiind un adevărat erou în Marea Britanie după ce a adunat din donații peste 35 de milioane de lire sterline, pentru susținerea medicilor din Regat, în lupta lor contra coronavirusului.

Prințesa Beatrice este fiica ducelui de York, al treilea copil al Reginei Elisabeta, fiind considerat fiul preferat al acesteia. Ducele de York a fost ”pedepsit” anul trecut, prin retragerea din viața publică, după ce s-a dovedit că avea o prietenie foarte strânsă cu fostul om de afaceri Jeffrey Epstein – condamnat pentru viol, pedofilie şi trafic de minori şi care s-ar fi sinucis în închisoare în Statele Unite. Presa a scris atunci despre relaţia lui Andrew cu o adolescentă de 17 ani, în anul 2001, ceea ce a stârnit cu scandal foarte mare în Marea Britanie, regina Elisabeta fiind obligată să ia măsuri împotriva ducelui de York.

La ceremonia fiicei lui, ducele de York nu apare în fotografiile date publicității de casa regală.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.