Regina Întunericului, moment halucinant! A povestit în direct la TV, cum comunică cu morții

Regina Întunericului, moment halucinant! A povestit în direct la TV, cum comunică cu morții Regina Întunericului, Gabriela Lucuțar sursa: instagram

"Regina Întunericului" a vorbit la TV despre o latură mai mistică a serviciilor sale. Acesta a menționat un episod particular în care Mioara Roman i-ar fi transmis, prin mijloace paranormale, dorința pentru o colivă decorată cu foiță de aur. Această poveste subliniază o conexiune spirituală profundă pe care "Regina Întunericului" pretinde că o are cu persoanele decedate de care se ocupă, inspirându-i în moduri surprinzătoare.

Într-o apariție ciudată la emisiunea "Punctul Culminant", moderată de Victor Ciutacu, Gabriela Lucuțar , personajul cunoscut sub numele de "Regina Întunericului" a oferit publicului o serie de dezvăluiri captivante. Povestiri legate de înmormântarea Mioarei Roman. Printre subiectele abordate s-au numărat detalii neștiute despre pregătirile ceremoniei și o conexiune paranormală neobișnuită. O confesiune care l-a făcut pe Dan Andronic, jurnalist EVZ, să izbucnească în direct! Acesta i-a cerut să explice cum a aflat de la o persoană decedată că-i place dulceața de trandafiri.

Regina Întunericului spusese că ea comunică cu morții, mai ales în momentul în care îi pregătește pentru înmormântare. "Stau de vorbă cu ei, le explic ce urmează să li se întâmple, ca să nu se sperie!", a spus Gabriela Lucuțar. În ciuda insistențelor lui Dan Andronic, aceasta nu a putut da mai multe detalii. Dar a continuat să spună că ea comunică cu cei decedați. Ceilalți invitați ascultau ușor interziși...

Regina Întunericului: "(...) Pentru că de fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră. Ei îmi dau toate ideilie. De cele mai multe ori familia mă întreabă: „dar de unde știați că mamei mele îi plăcea să mănânce dulceață de trandafiri”. La momentul în care îi pregătesc…ăsta cu dulceața de trandafiri e un exemplu foarte bun, pentru că pur și simplu mi-a venit în minte, deși mie nu îmi place dulceața de trandafiri. Să vă explic. V-am dat un simplu exemplu. Eu nu cred că sunt experiențe paranormale, pur și simplu se întâmplă niște lucruri. Eu nu vorbesc cu sipritele, ele doar îmi transmit. Îmi transmit senzorial, da. Eu vă spun ce se întâmplă. Sunt o persoană serioasă."

Ne puteți urmări și pe Google News

Regina Întunericului comunică cu persoanele decedate

În ceea ce privește înmormântarea Mioarei Roman, "Regina Întunericului" a fost generoasă cu detaliile legate de familie. Ea a relatat cum, în ciuda intenției lui Petre Roman de a participa la evenimente, acesta a fost împiedicat de circumstanțe neprevăzute, precum traficul aglomerat. Detaliile emoționante privind interacțiunea cu Oana Roman, alegerea florilor albe și reacția în fața sicriului au fost puncte de interes în relatarea sa.

„Oana a spus că mama mea a avut un suflet de aur și așa mi-a venit ideea pentru coliva cu foiță de aur. Totuși uitasem acest detaliu pe care îl vorbisem acum două luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte.(...)Cu foița de aur a fost în felul următor: stăteam o pregăteam și aia a fost. Nu visez, se întâmplă la momentul în care ne întâlnim. Mă implic în absolut tot. Eu nu pot să las pe altcineva să se ocupe. La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și sufletul este lângă. Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie. Și ei se sperie. Înainte, când nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”, a explicat „Regina Întunericului”.

Experiență paranormală sau doar anormală

Experiențele sale, descriind cum informații aparent necunoscute îi vin în minte în timpul pregătirilor, arată o latură rar întâlnită a procesului de doliu și omagiu. "Regina Întunericului" insistă că nu este vorba despre experiențe paranormale clasice, ci mai degrabă despre o comunicare senzorială cu spiritul celor decedați, care o ghidează în oferirea unui ultim omagiu personalizat și respectuos.

Această relatare oferă o perspectivă fascinantă asupra tradițiilor și credințelor legate de moarte și memoria celor dragi, combinând elemente de doliu tradițional cu experiențe spirituale neobișnuite. În contextul mediatizat al României, povestea "Reginei Întunericului" adaugă un strat de mister și profunzime ritualurilor de adio, reflectând diversitatea modurilor în care oamenii își exprimă respectul și dragostea pentru cei trecuți în neființă.