Evenimentul Zilei > Social > Regina Elisabeta, supărată pe Netflix. Ce a deranjat-o pe suverana Marii Britanii. VIDEO
Regina Elisabeta, supărată pe Netflix.  Ce a deranjat-o pe suverana Marii Britanii. VIDEO

Regina Elisabeta, supărată pe Netflix. Ce a deranjat-o pe suverana Marii Britanii. VIDEO

Regina Elisabeta a II-a urmăreşte serialul Netflix „The Crown“, care spune povestea familiei regale britanice. Ba chiar a avut numai cuvinte de laudă cu privire la primul sezon al seriei, potrivit unor surse regale.

Suverana Marii Britanii s-a declarat „supărată“ şi „enervată“ in al doilea sezon, de faptul că prinţul consort Philip a fost portretizat drept un tată crud şi insensibil, scrie The Sun.

Cel de-al doilea sezon din „The Crown“, apărut în decembrie anul trecut, include o scenă în care prinţul Philip îi impune lui Charles să meargă la şcoala Gordonstoun, după ce acesta ar fi fost victima unor agresiuni din partea colegilor, într-un episod numit „Paterfamilias“.

În serial, prinţul Philip, interpretat de actorul Matt Smith, îi spune adolescentului Charles că este „al naibii de slab“, în timp ce el plânge speriat în avion.

„Regina ştie că foarte mulţi dintre cei care se uită la «The Crown» cred că acţiunea întruchipează întocmai viaţa familiei regale şi nu poate schimba acest lucru“, a declarat un reprezentant al Casei Regale pentru The Express.

„Dar pot să vă spun că a fost supărată pentru modul în care prinţul Philip este portretizat: drept un tată insensibil în relaţia cu fiul său. A fost enervată în special de o scenă în care prinţul Philip pare să nu aibă nicio empatie pentru Charles, aducându-l acasă din Scoţia. Acel lucru nu s-a întâmplat în realitate“, a mai adăugat sursa.

VIDEO