Evenimentul Zilei > International > Regina Elisabeta a II-a, discurs pentru anihilarea panicii din Marea Britanie
Regina Elisabeta a II-a, discurs pentru anihilarea panicii din Marea Britanie

Regina Elisabeta a II-a, discurs pentru anihilarea panicii din Marea Britanie

Regina Elisabeta a II-a pregătește un discurs mobilizator pentru cetățenii Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanie se pregătește să țină un discurs la televiziunea națională, pentru a calma spiritele încinse din cauza panicii provocate de coronavirus, anunță presa din Insulă.

Regina, care a transmis, joi, cetățenilor britanici, să fie solidari și calmi în această perioadă, așteaptă un moment potrivit pentru a susține un discurs amplu ce vizează pandemia și efectele ei sociale. În următoarele săptămâni se așteaptă o creștere semnificativă a morților și în Marea Britanie, așa că Regina , ca „mamă a națiunii”, vrea să îmbărbăteze populația. Discursul va avea loc într-un moment-cheie al crizei.

Discuțiile legate de discurs s-au purtat încă de săptămâna trecut, atunci când Elisabeta a II-a a plecat din Londra, alături de Prințul Filip, pentru a se izola la Castelul Windsor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.