Evenimentul Zilei > Sport > Reghecampf, salvat în ultima clipă de la bătaie. Soțul Prodancei, protejat de bodyguarzi și scos prin tunel
Reghecampf, salvat în ultima clipă de la bătaie. Soțul Prodancei, protejat de bodyguarzi și scos prin tunel

Reghecampf, salvat în ultima clipă de la bătaie. Soțul Prodancei, protejat de bodyguarzi și scos prin tunel

După meciul de aseară între Rapid - Universitatea Craiova, care s-a încheiat cu 1-2, a stârnit furia suporterilor giuleșteni. Aceştia nu le-au permis jucătorilor olteni să meargă la vestiar.

La finalul partidei, suporterii giuleșteni au pornit o adevărată „ploaie” de sticle aruncate pe teren. Astfel că, jucătorii olteni au fost nevoiți să iasă de pe teren pe tunelul destinat ambulanţei.

Laurenţiu Reghecampf, la un pas să fie lovit de suporterii furioși

Rapid și Universitatea Craiova au făcut un meci spectaculos aseară, numai că, scorul de final a stârnit furia suporterilor. Mai precis, după ultimul fluier al arbitrului Radu Petrescu, care a consemnat înfrângerea Rapidului acasă cu 1-2, prima din actuala stagiune, suporterii giuleșteni aflați în tribunele Arenei Naționale au reacționat violent.

Craiovenii, evacuați pe tunelul destinat ambulanței: Foto digisport.ro. De asemenea, în minutul 48, portarul Mirko Pigliacelli a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o petardă, aruncată de fanii Rapidului, a explodat chiar lângă el.

incidente final rapid craiova

Din cauza situației create de suporteri, fotbaliștii Universității Craiova nu au putut accesa tunelul care duce la vestiare, așa că au fost forțați să părăsească gazonul, cu ajutorul jandarmilor, pe la locul rezervat ambulanței, ulterior ajungând în parcare și la vestiare.

Laurențiu Reghecampf a fost aproape chiar să devină victima unui obiect aruncat din tribune

Staff-ul și jucătorii CS Universității au fost păziți de oamenii de ordine, iar cu ajutorul jandarmilor au părăsit gazonul pe la intrarea ambulanțelor, fiind evacuați ulterior prin parcare.

Foarte multe sticle au zburat dinspre tribune în teren după fluierul final al arbitrului Radu Petrescu. Suporterii rapidiști, supărați, nu s-au mai controlat după ce echipa lor a suferit prima înfrângere de la revenirea în Liga 1.

Aflat la mijlocul terenului, către antrenorul Universității Craiova un suporter a aruncat o sticlă și doar intervenția unui steward a făcut ca Laurențiu Reghecampf să nu fie lovit frontal.

Laurențiu Reghecampf a fost aproape să fie lovit, dar a lăudat atmosfera de pe Arena Națională În ciuda incidentelor de la finalul jocului, Laurențiu Reghecampf a ținut să laude suporterii Rapidului.

”Chiar dacă au fost incidente, mă bucur să văd o asemenea atmosferă, era păcat să nu ai astfel de fani pe stadion”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf.