Tehnicianul „roș-albaș trilor” a spus că este mândru cu acest palmares și speră să își mențină invincibilitatea și mâine seară.

„Să nu pierdem meciul”

„Nu este niciun secret, lucru cu care mă mândresc. Sper ca mâine (n.razi) să reușesc același lucru. Să nu pierdem meciul cu Dinamo și să încercăm să câștigăm pentru a ne menține poziția în clasament și pentru a avea cât mai multe puncte în fața ocupantei locului doi”, a spus „Reghe” înaintea confruntării cu Dinamo.

„Important e să nu primim gol”

Ioan Andone, tehnicianul „câinilor”, a vorbit și el despre miza confruntării de pe „Arena Națională”. „Meciul nu va fi ușor, va avea o încărcătură destul de mare. Avem nevoie de cele trei puncte ca de aer. Până la urmă cele trei puncte ne apropie de locurile fruntașe. Cred că le putem câștiga și sunt convins că jucătorii pot să câștige acest meci pe merit, pentru că avem valoare, avem un grup bun, l-am construit destul de greu, dar suntem echipa cu cele mai multe goluri marcate. Important e să nu primim gol și sigur vom marca gol”, a precizat „Fălcosul”.