Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry

Arma secretă a Regelui Charles. Cum vrea să-l oprească pe Harry Sursa foto: Facebook

Un expert regal a declarat că Regele Charles are o armă secretă și că ar putea să o folosească pentru a pune capăt scandalului dintre prințul Harry, Meghan Markle și prințul William.

Regele Charles a fost îndemnat să se folosească de „arma secretă” pentru a scăpa de scandalul dintre prințul Harry, Meghan Markle și Familia Regală. Un comentator regal a declarat că Prințesa Anne este răspunsul tututor problemele și că suveranul ar trebui să îi ceară ajutorul.

Scandalul dintre Harry și Familia Regală continuă

Prințul Harry și Meghan Markle au fost înstrăinați de familia regală încă de când au renunțat la îndatoririle lor regale și s-au mutat în SUA, în 2020.

Ruptura dintre cele două tabere s-a produs după ce aceștia au făcut o serie de afirmații și acuzații la adresa unui membru al familiei regale prin intermediul interviurilor, al serialului lor Netflix Harry & Meghan și al cărții de memorii a lui Harry, Spare.

Ne puteți urmări și pe Google News
Meghan Markle, Marea Britanie, Familia Regală, Prințul Harry

Sursa foto. Facebook

O altă problemă este că Harry și Meghan și-au lansat la începutul acestei luni noul lor site, Sussex.com, care înlocuiește site-ul lor anterior, Archewell.com. Ei au fost criticați pentru că au folosit titlurile și blazonul lor regal.

Regele Charles ar putea apela la Prințesa Anne

Recent, editorialista de la Mail, Sarah Vine, a spus că doar Prințesa Anne poate să oprească scandalul dintre Harry, Meghan și Familia Regală. Ea a mai declarat

Printesa Anne, Casa Regala Britanică

Sursa foto Arhiva EVZ

„Cred că ea [Prințesa Anne] este răspunsul la toate problemele Familiei Regale”, a spus Sarah Vine.„Știm cât este de directă”.„Cred că ar trebui să o trimitem pe Prințesa Anne să se ocupe de Harry și Meghan... pentru că dacă ai primi un telefon de la Prințesa Anne, ai sta foarte drept. Dacă aș fi regele, aș spune 'Anne, te rog, du-te și ocupă-te de ei”; a mai spus aceasta, potrivit express.co.uk.

Harry vrea să-l ajute pe Regele Charles

Prințul Harry și-a exprimat dorința de a reveni la îndatoririle regale, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Cu toate astea, Familia Regală nu este prea încântată de propunere.

„Ceea ce am auzit este că, în timp ce Regele este dornic să se împace cu fiul său mai mic, Prințul William este ferm convins că Familia Regală ar trebui să se țină de acordul de summit Sandringham cu Regina Elisabeta din 2020”, a spus un expert regal.