Prințul Harry, refuzat de Familia Regală. A primit un răspuns brutal

Prințul Harry, refuzat de Familia Regală. A primit un răspuns brutal Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și-a exprimat dorința de a reveni la îndatoririle regale, după ce a aflat că Regele Charles are cancer, dar fratele său, prințul William nu ar fi foarte încântat.

Prințul Harry și-a exprimat dorința de a reveni la îndatoririle regale, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an. Cu toate astea, Familia Regală i-ar fi dat un răspuns rapid și brutal.

Expertul regal Richard Eden a declarat că, deși există o dorință de îmbunătățire a relațiilor dintre Harry și regele Charles, aceasta s-ar putea să nu se extindă până la o revenire la îndatoririle regale. Soțul lui Meghan Markle ar vrea să își ajute familia, dar prințul William nu ar fi foarte încântat.

Prințul Harry, probleme cu fratele său

Dl Eden a adăugat: „Ceea ce am auzit este că, în timp ce Regele este dornic să se împace cu fiul său mai mic, Prințul William este ferm convins că Familia Regală ar trebui să se țină de acordul de summit Sandringham cu Regina Elisabeta din 2020”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorința Prințului Harry de a reveni la un rol regal vine la doar câteva săptămâni după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer în urma unui tratament pentru o prostată mărită. La scurt timp după diagnosticare, soțul lui Meghan Markle a venit în Marea Britanie pentru a își vedea tatăl, potrivit Express.co.uk.

harry si william

Montaj EVZ. Surse foto: Dreamstime

Regele Charles, diagnosticat cu cancer

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham, precizând că nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul operaţiei sale pentru prostata mărită. Suveranul îşi va amâna angajamentele publice şi este de aşteptat ca alţi membri de rang înalt ai familiei regale să-l înlocuiască pe durata tratamentului său.

Regele Charles al III-lea,

Sursa foto: EPA/Andy Rain

Anunțul Palatului Buckingham

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale.

Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință. Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a transmis, într-un comunicat, Palatul Buckingham.