Evenimentul Zilei > Actualitate > Referendum pentru familie. ANALIZA CRITICĂ a jurnalistei Simona Ionescu: „RUȘINE, nouă că n-avem nici INIȚIATIVĂ și ne mai lăsăm și PROSTIȚI”
Referendum pentru familie. ANALIZA CRITICĂ a jurnalistei Simona Ionescu: „RUȘINE, nouă că n-avem nici INIȚIATIVĂ și ne mai lăsăm și PROSTIȚI”

Referendum pentru familie. ANALIZA CRITICĂ a jurnalistei Simona Ionescu: „RUȘINE, nouă că n-avem nici INIȚIATIVĂ și ne mai lăsăm și PROSTIȚI”

Simona Ionescu, redactorul-șef al Evenimentului Zilei, și-a exprimat un punct de vedere după ce au trecut aproape două zile de referendum. Aceasta critică absenteismul românilor de la urne, dar și neimplicarea clasei politice.

Redactorul-șef al Evenimentului Zilei, Simona Ionescu, a vorbit despre Referendumul pentru familie, făcând referire în primul rând la absenteismul românilor, dar și la lipsa clasei politice din acest proces.

„În urmă cu 100 de ani, strămoșii noștri au mers zeci sau sute de kilometri pe jos ca să ne lase nouă o țară întreagă.

Au existat și atunci manipulări, voci critice împotriva Marii Uniri, dar străbunicii și bunicii noștri nu s-au lăsat. Azi, noi nu suntem în stare să ne mișcăm fundurile până la secția de votare la școala din cartier sau din sat ca să ne exprimăm o opțiune pentru viitorul copiilor noștri. Politicienii noștri…o rușine în comparație cu cei din 1918.

Ei știu bine că vom continua să trăim în mod obișnuit lângă membrii comunității gay, căci toleranța caracterizează acest popor, dar nu puteau rata avantajele pe care le vor avea prin alinierea la liniile internationale, nu traditionale!

Rusine, nouă că n-avem nici inițiativă și ne mai lăsăm și prostiți, mai ales atunci când am avut de scris o pagină în istorie!”, a scris Simona Ionescu pe Facebook.