Evenimentul Zilei > Social > Record ameţitor: peste 25.000 de exemplare vândute din „Biblia pierdută”, de Igor Bergler
Record ameţitor: peste 25.000 de exemplare vândute din „Biblia pierdută”, de Igor Bergler

Record ameţitor: peste 25.000 de exemplare vândute din „Biblia pierdută”, de Igor Bergler

„Biblia pierdută” a atins, la vânzări, primul sfert din cele 100.000 de exemplare promise pentru România.

Igor Bergler, autorul thrillerului ne-a declarat că este o mare bucurie să constate că volumul are mare succes la public. Iar Editura Rao anunţă că romanul  „pe care a pariat în felul în care nu a făcut până acum cu nicio carte”, a depăşit 25.000 de exemplare vândute, în cele două luni de când a fost pus în vânzare – una de precomenzi şi una de vânzare în librării.

 Care sunt ingredientele acerstui succes?  “Campania de marketing fără precedent în România, dar şi distribuţia excepţionala- peste 800 de puncte de vânzare, au fost argumentele de început. Pe masură, însă, ce oamenii au început să citească romanul lui Igor Bergler, campania a fost întărită de recomandările din ce în ce mai multe şi din ce în ce mai entuziaste ale cititorilor cuceriţi de «Biblia pierduta»”, mai arată editura. „Criticii, mai ales cei tineri, au numai cuvinte de laudă la adresa cărţii şi o consideră  cel mai bun thriller publicat până acum de un scriitor roman”, ne mai spune Igor Bergler. Care ne anunţă şi că „Biblia pierduta” va fi vedeta celei de-a 22-a ediţii a Târgului de carte Gaudeamus, care va avea loc între 18 şi 22 noiembrie la Romexpo, în pavilionul central. Va fi o lansare cum nu s-a mai văzut, o lansare „somptuoasă în prezenţa autorului”, care se va ţine la standul editurii în data de 20 noiembrie, la ora 18.00. Cei care vor cumpăra cartea de la Târg vor avea parte şi de cadouri surpriză.

Lansările de până acum, de la Braşov, dar mai ales de la Timişoara,  „au avut un succes nebun. Directorul general al editurii, Ovidiu Enculescu spune că nu a mai văzut de ani atâta lume la o lansare de carte. Din vremurile când cărţile erau devorate în Romania, în primii ani după Revoluţie”, mai arată editura RAO.

 

 

       

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: