Evenimentul ZileiActualitateREACŢIILE analiştilor şi jurnaliştilor, după a doua DEZBATERE Ponta-Iohannis. CTP, despre candidatul ACL: Cum poți să spui „Campania electorală s-a încheiat”!

REACŢIILE analiştilor şi jurnaliştilor, după a doua DEZBATERE Ponta-Iohannis. CTP, despre candidatul ACL: Cum poți să spui „Campania electorală s-a încheiat”!

REACŢIILE analiştilor şi jurnaliştilor, după a doua DEZBATERE Ponta-Iohannis. CTP, despre candidatul ACL: Cum poți să spui „Campania electorală s-a încheiat”!
A doua dezbatere dintre cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, a avut loc miercuri seară, la B1 TV. Cea de-a doua confruntare dintre cei doi prezidenţiabili a fost comentată de analiştii politici şi jurnalişti, care au urmărit comportamentul celor doi prezidențiabili din timpul dezbaterii electorale şi au analizat prestaţia lor din toate punctele de vedere.

Cristian Tudor Popescu și-a exprimat stupefacția că, la finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a spus: "campania electorală s-a încheiat!", de asemenea a mai remarcat jurnalistul, faptul că prezidențiabilul ACL a renunțat la întrebarea finală, pe motiv că Victor Ponta are răspunsuri meșteșugite, denotă o slăbiciune.

"În această seară am avut o confruntare, în tranșee, nu una corp la corp, de luptă pe câmpie, cum a fost aseară. În această înfruntare, Klaus Iohannis, a fost mult mai bine. A venit cu biblioraftul, nici nu știu dacă a făcut bine", a zis CTP, spunând că dacă ar fi fost în locul candidatului ACL ar fi citit mult mai multe scrisori de la cei care n-au putut vota, altfel nu se justifică venirea lui cu biblioraftul.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Domnul Iohannis a spus campania electorală s-a încheiat. E abia miercuri. În loc să lupte până în ultimul minut", a subliniat Cristian Tudor Ponta.

"Adresarea lui Iohannis către români, din final, a fost mai bună, a insistat pe întoarcerea corupților și pe partidul unic", comentat CTP, care a adăugat că acesta "a alergat ca un alergător singuratic".

"Vedeți că omul acesta nu pronunță nume, decât silit. A pronunțat vreodată numele lui Predoiu? Numele lui Crin Antonescu a fost pronuntat de Victor Ponta, care l-a și acuzat de trădare pe Iohannis. N-a făcut decât să citească lista acelor 38 de persoane care au probleme de corupție", a mai spus jurnalistul, care a remarcat faptul că Iohannis este dator față de români să lupte până în ultima clipă, dacă se prezintă ca până acum, mai bine n-ar mai merge la confuntarea de la Antena 3.

"De altfel ne-a anunțat că s-a încheiat campania", a puntat CTP.
 

Urmăriţi AICI LIVE TEXT de la cea de-a doua confruntare Ponta-Iohannis!


DEZBATEREA SERIOASĂ așteptată de toţi românii: Prezidențiabilii Klaus Iohannis și Victor Ponta au răspuns la 10 ÎNTREBĂRI vitale pentru VIITORUL ROMÂNIEI, adresate de REDACŢIA EVZ. EXCLUSIVITATE


Care au fost impresiile analiștilor și jurnaliștilor despre DEZBATEREA Ponta – Iohannis


REZULTATE TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 2 alegeri prezidențiale 2014

Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 15 și 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.


Accesează: