Evenimentul Zilei > Actualitate > REACȚIE RASISTĂ la adresa Serenei Williams: „Arată ca maimuțele de la grădina zoologică!”
REACȚIE RASISTĂ la adresa Serenei Williams: „Arată ca maimuțele de la grădina zoologică!”

REACȚIE RASISTĂ la adresa Serenei Williams: „Arată ca maimuțele de la grădina zoologică!”

Jurnalistul Radu Banciu a făcut declarații scandaloase despre Serena Williams (locul 16 WTA), după ce americanca a eliminat-o, ieri, pe Simona Halep (1 WTA),scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală de la Australian Open.

Radu Banciu a insultat-o în cel mai grav mod pe tenismena americană, în direct la TV. „Nu știu dacă ai voie să joci așa. Eu am avut impresia prima dată că făcuse pe ea și că i se umflase chilotul în spate și nu se putea duce de rușine la toaletă în timpul meciului. Stătea cu punga aia de rahat în fund. Nu se poate în halul ăsta! Serena Williams arăta cum sunt maimuțele de la grădina zoologică cu fundul ăla roșu. Dacă peste fundul ăla pui niște nădragi, arătă exact cum arăta pe teren Serena Williams. Nu se poate să joci în halul ăsta!

Serena Williams este un Ion Iliescu al tenisului! Asta la 90 de ani le va bate pe toate fătucile care vor apărea în timp. Va veni la 90 de ani cu bastonul într-o mână și racheta în cealaltă. Incredibil! Trebuie s-o blurezi pe Serena, nu poți arăta așa ceva la televizor. 

Halep, în loc s-o scuipe între dinți la finalul meciului, i-a zis ceva de bine. I-a zis probabil ~you are amazing~. Eu îi dădeam cu racheta în cap, nu se poate să joci așa!, a spus Radu Banciu, la B1 TV.