Secretarul general adjunct al PNL Cristi Barbu aruncă săgeţi către adversarii lui Ludovic Orban. Considerat unul dintre oamenii de încredere ai liderului liberal, Barbu nu s-a sfiit să transmită un mesaj, pe Facebook: „Dacă mai existau oameni care se îndoiau de calitatea umană a lui Ludovic Orban, astăzi au primit un răspuns. Justitia a făcut dreptate, onoarea președintelui PNL a fost reparată”.

Contactat telefonic de EVZ, Crisi Barbu a declarat că „este o decizie normală” în condițiile în care Înalta Curte de Casație și Justiție înlătură orice dubiu privitor la președintele PNL și arată că Ludovic Orban a fost îndepărtat printr-o „manevră murdară” de la candidatura Primăriei Capitalei. “Când Bucureștiul a pierdut un primar, Partidul Național Liberal a câștigat un președinte”, a adăugat secretarul general adjunct al PNL.

Un personaj discret, aflat, mai tot timpul, în preajma lui Ludovic Orban, Cristi Barbu a fost alături de liderul PNL chiar şi când acesta din urmă s-a prezentat la teremenele din faţa instanţei. Este un fidel susţinător al a şefului său pe linie de partid şi a avut un comportament, la fel ca şi cel subliniat de Ludovic Orban, după aflarea deciziei de achitare a sa: nu a atacat Justiţia. De altfel,  Ludovic Orban a subliniat nevoia unui comportament „normal”, lipsit de atacuri la adresa justiției, într-o astfel de situație iar în tot acest timp politicianul a ales să își apere cazul în fața instanței, știind despre el că era nevinovat.,

Odată cu accederea la şefia PNL a lui Orban, Barbu, unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai lui Liviu Dragnea, în judeţul Teleorman, a fost ales în staff-ul de conducere al partidului, în funcţia de secretar general adjunct.

 

 

Dacă mai existau oameni care se îndoiau de calitatea umană a lui Ludovic Orban, astăzi au primit un răspuns. Justitia a făcut dreptate, onoarea președintelui PNL a fost reparată.

Cristi Barbu,  unul dintre cei mai înverșunați rivali politici din județul Teleorman, acolo unde lider social-democrat a „stăpânit”, ani la rând, în calitate de șef al Consilului Județean.

Ludovic Orban, a fost achitat, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul în care era a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. DNA l-a acuzat pe liderul liberal care candida la funcţia de primar al Capitali, că, pe 1 martie 2016, l-ar fi contact pe omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, căruia i-ar fi solicitat sprijin financiar pentru campania electorală. Considerându-se nevinovat, după punerea sub acuzare, Ludovic Orban şi-a retras candidatura şi a aşteptat decizia instanţei pentru a i se face dreptate.

 

Te-ar putea interesa și: