Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția unui cunoscut jurnalist după mărturia Andreei Esca: „Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!
Reacția unui cunoscut jurnalist după mărturia Andreei Esca: „Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!

Reacția unui cunoscut jurnalist după mărturia Andreei Esca: „Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!

Jurnalistul Alex Dima atrage atenția că ignoranța celor care nu iau în serios pericolul pe care îl reprezintă noul coronavirus și încalcă regulile de protecție sanitară va avea costuri extrem de ridicate pentru toată lumea.

Reacția lui Alex Dima, cunoscut reportajele realizate în cadrul emisiunii „România, te iubesc!” a venit la scurtă vreme după ce Andreea Esca a povestit drama pe care a încercat-o alături de familia sa, după ce a contactat COVID-19. Într-o postare pe o rețea de socializare, jurnalistul a avertizat, dur, că ignoranța și nepăsarea celor care nu cred în virus se va repercuta asupra tuturor.

„Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți? Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți. Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne îmbolnăvim toți, nu avem unde să ne tratăm? ”, a scris Alex Dima în mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

Jurnalistul a avertizat că cel mai mare pericol ar fi să se îmbolnăvească medicii pentru că atunci nu va mai avea cine să se ocupe de bolnavi, de tratamentul lor.

„Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde??? O să murim cu zile”, a scris el.

Totodată, Alex Dima a arătat că inconștiența și nepăsarea celor care pun la îndoială existența noului coronavirus a făcut ca la putere să se perpetueze, de-a lungul anilor, o clasă de incompetenți.

„Ani la rând, inconștiența și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației. Voi ați votat tot felul de incompetenți. Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum îi credeți pe cei care vă spun că virusul ăsta nenorocit nu există! Vo! Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus??? Vă e greu să vă spălați pe mâni, să păstrați distanța, să purtați o mască? Treziți-vă!”, a transmis Alex Dima pe Facebook.

Andreea Esca a confirmat informațiile apărute în spațiul public, zielele trecute, în legătură cu faptul că a fost bolnavă de COVID-19.

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți trei”, a spus Andreea Esca într-o intervenție tv.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: