Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția președintelui Coaliției românilor pentru COMBATEREA CORUPȚIEI, după rezultatele din SUA: Presa din România, afectată grav de alegerile din America
Reacția președintelui Coaliției românilor pentru COMBATEREA CORUPȚIEI, după rezultatele din SUA: Presa din România, afectată grav de alegerile din America

Reacția președintelui Coaliției românilor pentru COMBATEREA CORUPȚIEI, după rezultatele din SUA: Presa din România, afectată grav de alegerile din America

Chris Terhes, preşedintele "Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei" a făcut câteva comentarii în ceea ce priveşte alegerile din SUA și situația presei din România, pe care o caracterizează ca fiind “cu gura <> popor, spre a-i slăvi pe cei din funcțiile publice”.

Chris Terhes a postat pe pagina sa un mesaj prin care își exprimă indignarea față de poziția presei din România, după și înainte de alegerile din SUA.

Vă redăm integral textul postat de Chris Terhes pe pagina sa de socializare:

E grea si viata de sclav, acoperit ca jurnalist, mai ales cand se schimba stapanirile si nu mai stii a cui sluga sa fii.

Se spune ca "presa este cainele de paza al democratiei". Adica intr-o democratie presa e de partea poporului si cu ochii si gura pe stat.

In Romania, insa, nu prea avem o astfel de presa, de aceea nici nu prea avem democratie.

Presa mainstream din Romania este de partea statului si cu gura "pe" popor, ca oricine zice ceva sa fie muscat si criticat, sau cu gura "spre" popor, spre a-i slavi pe cei din functiile publice.

Sunt dulai impotriva poporului dar catelusi in fata autoritatilor si serviciilor.

De cca 8 ani de zile FIECARE actiune abuziva si represiva a institutiilor statului roman, dirijate din spate de servicii, v-a fost justificata sub pretextul ca "asa vor americanii".

Niste ticalosi din Romania au profitat de deschiderea pro-americana a romanilor pentru a construi un sistem care a confiscat statul si a subjugat capitalul romanesc, iar pe cei ce nu au colaborat i-a distrus.

Acestia au luat sansa romanilor sa prospere si sa spere in propria tara, fortand milioane dintre semenii nostri sa ia calea strainatatii, unde multi lucreza in conditii uneori inumane.

Iata ca acum administratia americana s-a schimbat si acesti ticalosi incep sa-si faca probleme cum va vor mai putea minti, justificandu-si actiunile antidemocratice cu eternul pretext: "asa vor americanii".

Nu exista societate controlata de servicii secrete ori de institutii de forta care sa dea vreo sansa propriilor cetateni sa prospere. Daca ar fi asa, Corea de Nord ori Rusia ar fi tarile unde oamenii ar duce-o cel mai bine.

Prosperitatea si bunastarea este generata de libertatea individuala, care da sansa fiecarui om sa isi fructifice darurile dupa posibilitati.

Cu cat statul ingradeste aceasta libertate, cu atat persoana nu isi poate fructifica propriile daruri si calitati.

Dovada a ceea ce spun o aveti in jurul vostru, prin faptul ca romani care au luat calea strainatatilor s-au realizat, in timp ce in Romania nu au putut-o face.

Priviti la exemplul americanilor care au respins prin vot modelul acesta de stat mamut, care vrea sa controleze vietile, intimitatea, deciziile si aspiratiile oamenilor.

Votul americanilor a fost si un vot impotriva presei care i-a mintit atatia ani.

Cereti celor din presa romaneasca sa isi ia in serios menirea de aparatori ai democratiei si drepturilor voastre, lucru ce va intari democratia si va ajuta la crearea unui Romanii prospere si sigure pentru voi toti cei ramasi acasa.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.