Evenimentul Zilei > Monden > Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă a copiilor: „Încearcă să mă îndepărteze de ele”
Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă a copiilor: „Încearcă să mă îndepărteze de ele”

Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a cerut custodia exclusivă a copiilor: „Încearcă să mă îndepărteze de ele”

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan acuza că fostul ei soț are un comportament inadecvat față de fetițele lor, Ella și Carla, motiv pentru care artista a cerut custodia exclusivă a celor două copile. Acum, George Burcea este hotărât să facă tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.

Andreea Bălan a scris recent pe pagina ei de Instagram că George Burcea ar fi venit să-și vadă fiicele fiind în stare de ebrietate, lucru petrecut chiar de mai multe ori.

Andreea Bălan, un nou conflict cu George Burcea

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe, repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează, spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

George Burcea se simte denigrat de mama copiilor lui

Miercuri, la câteva zile după postarea artistei, George Burcea a decis să vină cu o reacție, precizând că fosta lui soție minte, el fiind un tată exemplar în realitate.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă.

Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realității și această luptă nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, a scris Burcea.

Acuzații la adresa Andreei Bălan din partea fostului soț

La rândul lui, George Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan că este mai mereu plecată pe la diverse restaurante, ignorându-și copiii, la fel cum nici nu sună să se asigure dacă fetițele sunt bine atunci când nu este alături de ele.

„Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine beat la ușa ei şi face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om beat nici măcar o secundă? Dar, când ştii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl beat.

Am trimis o notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice dovezile video, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Poate, văzând și ea filmările, va realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor). Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță, așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara. Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a scris George Burcea pe Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: