”Uman, regret ce i se întâmplă lui Ludovic Orban. Nu m-am bucurat niciodată de răul cuiva. Politic vorbind, așteptăm decizia PNL de a anunța un nou candidat pentru PMB. Îmi doresc să câștig alegerile prin cel mai mare număr de voturi din partea bucureștenilor, nu pentru că pățesc ceva rău contracandidații mei…”, a spus senatoarea Gabriela Firea, potrivit b1.ro.

Pe lângă retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei, Orban a renunţat şi la funcţiile de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi prim-vicepreşedinte al PNL.


Citeşte mai mult: Ludovic Orban RENUNŢĂ la toate FUNCŢIILE PUBLICE ŞI POLITICE şi se RETRAGE din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce a fost pus SUB CONTROL JUDICIAR de procurorii DNAProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală împotriva lui Ludovic Orban pentru folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, după ce acesta i-ar fi cerut unui om de afaceri să plătească 50.000 de euro la două televiziuni pentru a-i promova imaginea în campania electorală.