Evenimentul Zilei > Monden > Reacția fostei asistente de la Acces Direct, după ce Vulpița și Viorel s-au îmbolnăvit
Reacția fostei asistente de la Acces Direct, după ce Vulpița și Viorel s-au îmbolnăvit

Reacția fostei asistente de la Acces Direct, după ce Vulpița și Viorel s-au îmbolnăvit

Problemele pe care celebrul cuplu le are din cauza coronavirusului au născut multe comentarii.

Știrea conform căreia Vulpița și Viorel, protagoniștii emisiunii Acces Direct, s-au infectat cu coronavirus, a fost comentată și de o fostă colaboratoare a show-ului difuzat de Antena 1. Este vorba despre Emily Burghelea, fostă asistentă la Acces Direct, care a comentat situația în timp ce a intrat Live pe pagina de Instagram. Întrebată de fani ce crede despre această situație, ea a ținut să trimită înțepături către postul de televiziune la care a lucrat.

„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple. Și cred că oricât de mare ar fi trustul lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate”, a afirmat Emily Burghelea conform cancan.ro.

Fosta asistentă este de părere că mai multe persoane care lucrează la realizarea emisiunii sunt infectate cu coronavirus. „Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”

În ceea ce o privește pe nou asistentă, Cosmina Adam, fosta nu a vrut să dea verdicte. „Ce părere să am, n-am nicio părere, pentru că până la urmă nu mă interesează, adică chiar nu mă interesează, fiecare cu treaba lui. Adică dacă ea este dispusă să facă niște chestii pe care eu nu am fost dispusă să le fac, treaba ei. Ea mi se pare drăguță, am văzut-o chiar în prima zi în care a fost la Acces Direct pentru că atunci m-am dus să-mi iau hainele.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: