Evenimentul Zilei > Politica > REACŢIA Corinei Creţu după ce presa internaţională a CĂLCAT-O în picioare cu dezvăluirile JENANTE despre comportamentul ei la Bruxelles
REACŢIA Corinei Creţu după ce presa internaţională a CĂLCAT-O în picioare cu dezvăluirile JENANTE despre comportamentul ei la Bruxelles

REACŢIA Corinei Creţu după ce presa internaţională a CĂLCAT-O în picioare cu dezvăluirile JENANTE despre comportamentul ei la Bruxelles

Comisarul european Corina Creţu reacţionează după ce site-ul Politico.eu a publicat un material în care îi critica politicianului comportamentul faţă de subordonaţii săi.

Corina Creţu a reacţionat prin intermediul paginii de Facebook, afirmând că articolul nu are nicio bază reală.


Citeşte şi: DEZVĂLUIRI MURDARE. Cum se poartă Corina Creţu cu subalternii ei: Îi pune să facă PIAŢA, să îi ia hainele de la spălătorie şi să îi plimbe FAMILIA cu maşina: În România, un ministru poate să facă CE VREA


 

"De dimineață primesc telefoane de la oamenii din echipa mea, șocați de atacul fără precedent și fără nici o bază reală, apărut în Politico.

Din respect pentru adevăr, pentru echipa mea și mă refer aici atât la cabinetul meu, cât și la colegii din DG Regio și, nu în ultimul rând, din respect față de cei care îmi urmăresc în mod constant activitatea, am decis să fac urmatoarele precizări: Primul an de mandat s-a caracterizat printr-o agendă extrem de încărcată, cu foarte multe întâlniri și misiuni de lucru în statele membre. Spre exemplu: până în prezent, am vizitat 24 de țări, am avut întâlniri oficiale cu peste 40 de președinți regionali, am participat la peste 10 dezbateri în Parlamentul European, în cadrul Comisiilor de specialitate sau în sesiuni plenare, la Strasbourg și am participat la 6 reuniuni ale Consiliilor de Miniștri dedicate politicii de coeziune. Agenda mea publică reflectă această intensitate a angajamentelor", a scris Creţu.

Totodată, comisarul european spune că va continua să menţină acelaşi ritm de lucru pentru că proiectele sale încep să dea roade, lucru vizibil de altfel, spune Creţu.

"Așa cum am promis la începutul acestui mandat, toate programele operaționale ale FEDR pentru 2014-2020 au fost adoptate. Pe parcursul acestui an, eu și echipa mea ne-am concentrat asupra acestui obiectiv și astăzi sunt mândră de ceea ce am realizat. Dispunem acum de pachete de investiții solide, axate pe performanță, pentru a ajuta regiunile și orașele să realizeze obiectivele UE în materie de creștere economică și creare de locuri de muncă.

Acest început bun mă face să sper că și anii ce vor urma vor fi cel putin la fel, dacă nu chiar mai buni, fiindcă aceste programe vor avea cu siguranță un impact substanțial în viaţa de zi cu zi a oamenilor.

Intenționez să mențin acest ritm și anul viitor pentru a asigura implementarea acestor programe, în teritoriu, cât mai repede. Sunt mândră să am o echipă de profesionişti cu experienţe şi realizari remarcabile. Împreună, am reușit să avem rezultate deosebite în acest an. Schimbările de personal în cabinetele comisarilor nu sunt excepționale, în special în primul an de mandat, atunci când mulți realizează că ritmul de activitate este mult mai alert decât și-au imaginat atunci când au acceptat această provocare. Doresc însă să vă sigur pe toți ca onestitatea și integritatea au stat la baza întregii mele activități, în ultimii 25 de ani și că nu voi abdica niciodata de la aceste principii. Vă multumesc!", a mai scris Creţu.

Site-ul Politico.eu relatează câteva dedesubturi ale relaţiei comisarului european Corina Creţu cu subalternii săi. Potrivit sursei, Creţu îşi trimite angajaţii să îi ia hainele de la spălătorie, să îi facă piaţa şi chiar să îi plimbe pe membrii familiei sale cu maşina oriunde aceştia au nevoie, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care angajaţii părăsesc locul de muncă din subordonea Corinei Creţu.