Răzvan Lucescu: "Nu am contestat niciodată valoarea lui Mutu"

Răzvan Lucescu: "Nu am contestat niciodată valoarea lui Mutu"

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a spus astăzi că nu exclude o revenire a lui Adrian Mutu în tricoul primei reprezentative, însă nici nu a dorit să dea drept sigură o viitoare convocare a "Briliantului".

"Mutu este poate cel mai talentat fotbalist român din toate timpurile, însă eu îmi doresc ca jucătorii care vin la echipa naţională să fie conştienţi de importanţa tricoului pe care îl îmbracă şi să facă totul pentru un rezultat bun", a spus selecţionerul Răzvan Lucescu, astăzi, la "Sport.ro".

Antrenorul echipei naţionale a fost rezervat în privinţa revenirii lui Mutu la lot, dar şi asupra evoluţiei bune a atacantului în meciul câştigat aseară de Fiorentina, scor 1-0, cu Cagliari, în Serie A. Adrian Mutu a marcat singurul gol al meciului.

"Nu am contestat niciodată valoare lui Mutu, care, pe lângă nebuniile pe care le face, are şi noroc, reuşind să marcheze atunci când echipa lui avea mare nevoie de asta", a spus Răzvan Lucescu. "Primele trei jocuri ale lui Mutu (n.r. - cele de după suspedarea pentru dopaj) n-au fost cele mai bune. Ieri (n.r. - duminică) a făcut însă un meci foarte bun. A fost prezent la fiecare minge. Mi-a plăcut pe faza de apărare", a precizat astăzi selecţionerul, la Sport.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este încă un mesaj de împăcare pe care Lucescu jr. îl transmite public. "Pe Mutu îl cere o ţară întreagă, cine sunt eu să mă opun?", spunea recent antrenorul tricolorilor. Asta după ce, multă vreme, i-a declarat război, nerespunzându-i la mesaje şi nici la apelurile telefonice.

Adrian Mutu a ieşit din circuitul echipei naţională în urma evoluţiei slabe în partida cu Serbia - pierdută de tricolori cu 0-5 în preliminariile CM 2010, dar şi a derapajelor constante din viaţa extrasportivă.