Fostul „cavaler al fluierului” l-a atacat pe președintele FRF, din cauza faptului că a fost șters de pe lista de invitați la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, eveniment ce a avut loc în București, la Romexpo. Deși figura pe această listă, Cristi Balaj a fost înlăturat. De asemenea, toți cei care l-au susținut pe Ionuț Lupescu în campania pentru președinția FRF nu au fost invitați de Răzvan Burleanu la evenimentul de sâmbăta trecută.

De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă. Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, dacă lucrez la Agenţia Naţională Antidoping aici trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. Am aflat de la persoana respectivă, la 5 jumate dimineaţa, eu plecam la Paris, ea mergea în Eindhoven, şi m-a sunat că m-a văzut prin aeroport.

Intenţionat nu m-au invitat. Instituţional trebuie să colaborez. Eu nu am absolut nimic. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Că nu mă inviţi pe mine, Cristi Balaj, trebuia să spui domne invităm de la ANAD pe Doina Melinte! Să fie clar, o să scriu la UEFA”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.