Evenimentul Zilei > Actualitate > RAZIE de amploare în MAMAIA. Cluburi de fițe, amendate pentru depășirea zgomotului
RAZIE de amploare  în MAMAIA. Cluburi de fițe, amendate pentru depășirea zgomotului

RAZIE de amploare în MAMAIA. Cluburi de fițe, amendate pentru depășirea zgomotului

Zeci de polițiști de ordine publică, jandarmi, poliție locală, inspectori de sănătate publică au participat de la miezul nopții până dimineață la o razie de amploare în stațiunea Mamaia pentru depistarea și sancționarea celor care încalcă legea. Au fost aplicate amenzi în cuantum de 30.000 de lei, două cluburi de fițe fiind sancționate pentru depășirea nivelului de zgomot permis.

Forțele de ordine au acționat în peste 20 de locații din stațiune, inclusiv pe plajă. Aproape 70 de persoane au fost legitimate, 26 fiind conduse la sediul poliției Mamaia. S-au aplicat 65 de sancțiuni sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 de lei.

“Inspectorii DSP Constanța au efectuat măsurători ale nivelului de zgomot, cu aparat tip sonometru, la cluburile Princess și Castel. Măsurătorile în cauză au fost efectuate la hotelurile Condor și Unirea, rezultând valori care depășesc limitele legal admise, urmând a fi întocmite, la o dată ulterioară, procese-verbale de sancționare pentru societățile în cauză”, potrivit  purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu. 

Împreună cu lucrătorii Poliției Locale Constanța, au fost verificate 10 societăți comerciale din Mamaia, fiind aplicate două sancțiuni pentru lipsa autorizației de funcționare, respectiv pentru nerespectarea prevederilor autorizației de funcționare. Valoarea amenzilor, 4200 de lei. Iar jandarmii Grupării Mobile au depistat în Satul de Vacanță trei femei din Dâmbovița care obligau trei bătrâni, aflați fiecare în cărucioare cu rotile și care prezentau dizabilități fizice vizibile, să cerșească. S-au ales cu dosare penale pentru cerșetorie.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: