Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBUNARE CRUNTĂ. I-a distrus casa și i-a introdus un lemn în anus
RĂZBUNARE CRUNTĂ. I-a distrus casa și i-a introdus un lemn în anus

RĂZBUNARE CRUNTĂ. I-a distrus casa și i-a introdus un lemn în anus

Bărbatul care i-a introdus unui cunoscut piciorul de la scaun în fund, a fost trimis în judecată. El este acuzat de tentativă de omor. Sinistrul s-a întâmplat în urmă cu un an, la Timișoara, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Din cauza hemoragiei puternice bărbatul era să moară.

Un an de zile au avut nevoie procurorii ca să ancheteze fapta. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Aurel-Simion Dumitrașcu, acuzat de  săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu şi distrugere. Mai exact, acesta a dat buzna în casă peste un cunoscut, i-a spart toate lucrurile din csă și s-a răzbunat pe victimă într-un mod barbar.
”În noaptea  de 07/08.08.2013, pe fondul unui conflict  mai vechi, inculpatul,a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate M.V., l-a lovit cu pumnii, a rupt un scaun şi i-a introdus victimei în anus o bucată de lemn, cauzându-i leziuni ce i-au pus viaţa în primejdie viaţa în primejdie”, informează prom-procurorul Vasile Bâc.
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului   Timiş.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.