Evenimentul Zilei > Politica > Războiul PSD – ALDE: Contre curajoase pe tema lașității
Războiul PSD – ALDE: Contre curajoase pe tema lașității

Războiul PSD – ALDE: Contre curajoase pe tema lașității

Deputatul ALDE Toma Petcu le-a dat replica social-democraților pentru acuzațiile acestora referitoare la lașitatea liberal-democraților rezultată din ieșirea de la guvernare.

Petcu a scris pe Facebook că „marii oameni politici din PSD” știu mai bine ce înseamnă lașitatea.

Marii oameni politici din PSD, tăcuţi până de curând şi aliniaţi în spatele unui lider, au ieşit în ultimele ore să acuze ALDE de laşitate. Ei bine stimabililor, dvs ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea”, a scris Petcu.

Deputatul și-a continuat atacurile făcând referire la secretarul general al PSD Mihai Fifor, preşedintele executiv al partidului Eugen Teodorovici şi lidera social-democrată Viorica Dăncilă.

Cine vorbeşte de laşitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcţia de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată şi apoi neasumată. Atunci, dle Fifor, aţi fost întruchiparea perfectă a tipului de laş în politică. Aşa că, mai uşor cu acuzaţii de laşitate la adresa ALDE.

Cine mai vorbeşte de laşitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a ştiut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declaraţiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!”, a scris deputatul ALDE.

Iar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament.

Aşadar, să îi aud pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici sau doamna Dăncilă vorbind despre laşitate, e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Şi vă mai spun ceva, membrii şi simpatizanţii PSD nu uită dovezile dumneavoastră de laşitate. Aşa că, mai bine aţi fi preocupaţi de propriile voastre probleme, de cum guvernaţi încă vreo câteva zile, în loc să căutaţi să daţi vina pe ALDE pentru eşecul dvs”, a mai transmis Petcu.

Reacția lui Toma Petcu vine după ce președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat că „nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin” și că „renunțarea” este echivalentă recunoașterii „neputinței”. Inclusiv Viorica Dăncilă și-a catalogat foștii parteneri de guvernare ca fiind lași.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: