Război pe salarii la Antena 1. Dan Negru e pregătit să bată palma: „E o chestiune de ore, azi decide”

Război pe salarii la Antena 1. Dan Negru e pregătit să bată palma: „E o chestiune de ore, azi decide” Sursă: Dan Negru/ Facebook

Cel mai longeviv prezentator de televiziune de la Antena 1 este pregătit să semneze contractul cu o nouă companie de pe piața media. Șefii Antenei poartă un aprig război, încercând să-l convingă pe Dan Negru să nu plece. Tensiunile ar avea rădăcini mai adânci însă, potrivit unor surse care au susținut că există conflicte pe tema veniturilor încasate de angajați.

Dan Negru e gata să semneze un nou contract, după ce a decis să plece de la Antena 1. Prezentatorul de televiziune care a înregistrat cele mai mari audiențe de-a lungul carierei sale cochetează, după 22 de ani la Antena, cu Kanal D, deținut de compania Dogan și unde ar urma să fie realizator.

Momentan, informația circulă pe surse, iar Dan Negru nu a dorit să o comenteze. Plecarea prezentatorului vine într-un moment în care managementul postului Antena 1 este controlat de oameni aduși din Pro TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șefii Antena 1 negociază cu Dan Negru

Actualii șefi ai lui Dan Negru nu sunt foarte mulțumiți de decizia luată de prezentatorul de televiziune și încearcă în orice fel să-l convingă pe acesta să renunțe la planurile privind demisia sa de la Antena 1. Potrivit unor surse, șefii Antena i-au propus lui Dan Negru inclusiv noi proiecte care se pare, însă, că nu sunt foarte convingătoare.

„Dan Negru se află azi în tratative cu Kanal D, încă nu a semnat contractul. E o chestiune de ore, azi decide. Pe de altă parte, Antena 1 insistă ca el să rămână, este vedeta lor de bază”, au transmis surse citate de impact.ro.

„Bisericuțe” între angajați și certuri pe salarii

De la Antena 1 ar vrea să plece, însă, mai mulți angajați, printre care și Cristi Brancu, Mihai Morar și Pepe. La postul de televiziune cu pricina au luat naștere mai multe tensiuni izbucnite pe fondul salariilor oferite de angajatori.

„De la Antena 1 vor să plece mai multe vedete din cauza bisericuțelor formate din cei care au venit de la PRO TV și din cei vechi din Antena 1. Sunt mai multe conflicte profesionale, este obositor pentru toate vechile vedete ale trustului să lucreze în tensiune.

Cei veniți din PRO TV sunt tratați ca niște prinți, ca niște salvatori care au venit să ridice audiențele trustului, se spune că au salarii cu mult mai mari decât vechii angajați”, au mai spus sursele citate.