Disensiuni între Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu! Liderul Pro-România , Victor Ponta, a aruncat o serie de săgeți către liderul ALDE , după ce Tăriceanu a anunțat că parlamentarii partidului vor susține noul guvern al PNL.

Ponta se întreabă dacă ALDE mai poate susține candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, ținând cont de opțiunea de a sprijini guvernul PNLPonta a ironizat și declarațiile făcute de Tăriceanu privind menținerea cotei unice de impozitare, anunță digi24.ro.

„Avem o singură alianță între Pro-România și ALDE și anume pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susținem pe Mircea Diaconu,dar nu știu dacă cei de la ALDE, acum fiind aliați cu PNL-ul care-l au pe Iohannis candidat, îl mai pot susține pe Diaconu. Dacă pot, foarte bine. Nu a fost niciodată vorba despre o alianță politică”, a declarat, Victor Ponta, după negocierile cu PNL.

Liderul  Pro România i-a adresat și o întrebare lui Călin Popescu-Tăriceanu , care a condiționat susținerea guvernului PNL de menținerea cotei unice de impozitare.

„Domnul Tăriceanu nu a aflat că nu mai e 2005? E 2019”, a spus Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu a comunicat, marți, că a ajuns la o înțelegere cu PNL în privința tuturor solicitărilor ALDE, partidul urmând să decidă în structurile sale de conducere susținerea investirii Guvernului condus de Ludovic Orban. Victor Ponta a anunțat că parlamentarii Pro România nu vor vota noul Guvern al premierului desemnat Ludovic Orban.