Evenimentul Zilei > Politica > Război la vârf în politică! S-a rupt alianța. Decizia schimbă clasamentul pentru Cotroceni
Război la vârf în politică! S-a rupt alianța. Decizia schimbă clasamentul pentru Cotroceni

Război la vârf în politică! S-a rupt alianța. Decizia schimbă clasamentul pentru Cotroceni

Victor Ponta se îndoiește că ALDE îl mai poate susține la prezidențiale pe Mircea Diaconu, după ce au anunțat că vor vota noul guvern al PNL

Disensiuni între Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu! Liderul Pro-România , Victor Ponta, a aruncat o serie de săgeți către liderul ALDE , după ce Tăriceanu a anunțat că parlamentarii partidului vor susține noul guvern al PNL.

Ponta se întreabă dacă ALDE mai poate susține candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, ținând cont de opțiunea de a sprijini guvernul PNLPonta a ironizat și declarațiile făcute de Tăriceanu privind menținerea cotei unice de impozitare, anunță digi24.ro.

„Avem o singură alianță între Pro-România și ALDE și anume pentru susținerea candidatului Mircea Diaconu. Noi îl susținem pe Mircea Diaconu,dar nu știu dacă cei de la ALDE, acum fiind aliați cu PNL-ul care-l au pe Iohannis candidat, îl mai pot susține pe Diaconu. Dacă pot, foarte bine. Nu a fost niciodată vorba despre o alianță politică”, a declarat, Victor Ponta, după negocierile cu PNL.

Liderul  Pro România i-a adresat și o întrebare lui Călin Popescu-Tăriceanu , care a condiționat susținerea guvernului PNL de menținerea cotei unice de impozitare.

„Domnul Tăriceanu nu a aflat că nu mai e 2005? E 2019”, a spus Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu a comunicat, marți, că a ajuns la o înțelegere cu PNL în privința tuturor solicitărilor ALDE, partidul urmând să decidă în structurile sale de conducere susținerea investirii Guvernului condus de Ludovic Orban. Victor Ponta a anunțat că parlamentarii Pro România nu vor vota noul Guvern al premierului desemnat Ludovic Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: