Evenimentul Zilei > EVZ Special > Război în PSD. În ce tabără e Gabriela Firea. Mesaj incredibil pentru anumiți colegi. FOTO
Război în PSD. În ce tabără e Gabriela Firea. Mesaj incredibil pentru anumiți colegi. FOTO

Război în PSD. În ce tabără e Gabriela Firea. Mesaj incredibil pentru anumiți colegi. FOTO

În plin război în interiorul PSD, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat un mesaj „în cheie” pentru colegii din partid.

În contextul în care presa a explodat, luni seară, la mai puțin de 24 de ore de la încheierea alegerilor prezidențiale, în care Klaus Iohannis a învins-o la scor pe candidata PSD Viorica Dăncilă, la aflarea veștii despre întâlnirea organizată de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, mesajul Gabrielei Firea limpezește apele.

„Sunt acasa, cu familia, ca orice mama neparalela cu familia ei… nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titreaza unele site-uri”, a scris primărița, după ce, pe surse, se vorbise și de prezența ei la întâlnirea lui Ciolacu cu liderii PSD din țară.

„Cand am ceva de spus, nu ma ascund, nu ma sfiesc”, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

În PSD este fierbere mare, mulți dintre liderii centrali și locali ai partidului dorind să o înlăture cât mai rapid pe Viorica Dăncilă de la conducerea partidului. Lucrurile sunt atât de grave încât Marcel Ciolacu, singurul membru PSD care mai deține o funcție importantă în stat, a mers acasă la Viorica Dăncilă pentru a o convinge să demisioneze.

Potrivit surselor din PSD, Ciolacu i-ar fi propus actualei șefe a partidului să renunțe la poziția sa marți, fără a mai aștepta un congres al partidului. În schimb, i-ar fi promis președintele Camerei Deputaților, va primi un loc eligibil la Senat, la parlamentarele de anul viitor, și conducerea organizației de femei a PSD.

Iată și imaginea cu care Gabriela Firea și-a ilustrat comentariul: