Evenimentul Zilei > Social > Război în familia regală! William şi Kate vs. Harry şi Meghan. Imagini în articol
Război în familia regală! William şi Kate vs. Harry şi Meghan. Imagini în articol

Război în familia regală! William şi Kate vs. Harry şi Meghan. Imagini în articol

William şi Kate Middelton au dat o adevărată lecţie ducilor de Sussex.  Ducii de Cambridge au fost fotografiaţi în timp ce luau un avion economic spre Scoţia spre deosebire de de ducii de Sussex care folosesc avioane private. Fotografiile au făcut înconjurul lumii.
E război rece între tinerele perechi regale. Dacă Harry şi Meghan au fost luaţi în vizor că au folosit exagerat de multe avioane private, patru în 11 zile – de la Londra la Ibiza şi înapoi, apoi la Nisa, la casa lui Elton John – alimentând polemici asupra falsei lor preocupări şi interes pentru mediul ambiant şi schimbările climatice.
În călătorie cu low cost de 70 de lire sterline
Ducele şi ducesa de Cambridge şi copiii lor, au fost văzuţi, dimpotrivă, coborând dintr-un zbor low cost ( preţul de doar 70 de lire sterline), plecând de pe  aeroportul internaţional Norwich spre Aberdeen, în Scoţia, pentru vacanţa lor anuală împreună cu regina.
Ştirea cu imagini şi video sunt date de Daily Mail. Extrem de miraţi au fost şi pasagerii: „Principele William era aşezat cu familia în faţă, pe primele locuri şi nimeni nu şi-a dat seama că erau la bord. Abia după ceva timp ne-am dat seama că mama era Kate, aşezată cu câteva rânduri mai în faţă”.
Purtătorul de cuvânt al Kensington Palace a declarat: „Toate dispoziţiile de călătorie pentru membrii familiei regale ţin seama de siguranţă, eficienţă, de costuri şi de folosirea cu eficacitate a timpului”.
Aici puteţi vedea video şi imagini incredibile cu Ducii de Cambridge. Până şi copiii lor cară câte un bagaj pe măsura puterilor lor.
Ducele de Cambridge poate fi văzut împreună cu copiii săi pe aeroportul din Aberdeen în această dimineață
Kate Middleton se plimbă în spatele soțului ei și al celorlalți copii în timp ce îl ține pe Louis
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: