Evenimentul Zilei > Politica > Război în cadrul PNL Gorj: Senatorul Dian Popescu se revoltă împotriva copreşedintelui filialei, Tudor Barbu
Război în cadrul PNL Gorj: Senatorul Dian Popescu se revoltă împotriva copreşedintelui filialei, Tudor Barbu

Război în cadrul PNL Gorj: Senatorul Dian Popescu se revoltă împotriva copreşedintelui filialei, Tudor Barbu

Război total în cadrul PNL Gorj: senatorul Dian Popescu se revoltă împotriva copreşedintelui filialei, Tudor Barbu. Popescu susţine că Barbu nu mai este tolerat la conducerea PNL Gorj şi că în scurt timp acesta îşi va pierde aceasta funcţie, aşa cum a pierdut-o şi pe cea de vicelider al senatorilor liberali. În plus, Popescu l-a acuzat pe Tudor Barbu că a venit sărac în partid şi vrea să plece bogat.

Schimbarea lui Tudor Barbu din fucţia de vicelider al senatorilor PNL a reaprins războiul acestuia cu fostul lider al PNL Gorj, Dian Popescu. Acesta a refuzat să comenteze dacă a avut vreo implicare în debarcarea lui Barbu, dar a declarat că zilele acestuia în funcţia de copreşedinte al filialei gorjene sunt numărate.

”Vă spun doar că Tudor Barbu nu mai este susţinut de colegii mei senatori. Îl schimbau oricum din cauza obrăzniciei cu care se comportă, pentru declaraţiile date presei. Ţinând cont de modul în care conduce partidul la Gorj, după cum văd că a venit sărac şi vrea să plece bogat, aşa cum a apărut în presă, în curând i se va cere demisia de la centru. Sincer, nu ştiu dacă i s-a atras atenţia, dar ştiu că nu prea mai este luat în calcul pe la Bucureşti. Conducerea Partidului Naţional Liberal nu-l mai susţine pe Tudor Barbu, atâta timp cât nu a oprit schimbarea lui din funcţia de vicelider al Senatului”, a declarat fostul lider al PNL Gorj, potrivit pandurul.ro.