Evenimentul Zilei > Sport > RĂZBOI TOTAL în fotbalul românesc. Becali aruncă cu FUMIGENE, Hagi ATACĂ DUR: „Să-i fie RUȘINE”
RĂZBOI TOTAL în fotbalul românesc. Becali aruncă cu FUMIGENE, Hagi ATACĂ DUR: „Să-i fie RUȘINE”

RĂZBOI TOTAL în fotbalul românesc. Becali aruncă cu FUMIGENE, Hagi ATACĂ DUR: „Să-i fie RUȘINE”

Gică Hagi, patronul FC Viitorul, a luat foc după declarațiile lui Gigi Becali potrivit cărora echipa antrenată de Hagi nu are forța necesară să se implice în lupta pentru titlul.

Gigi Becali a declarat că nu vede în FC Viitorul, antrenată de Gheorghe Hagi, o contracandidată și că deși joacă frumos nu are consistență. 

„Eu nu văd în Viitorul o contracandidată. Nu văd să aibă forţa. Echipa joacă frumos… E adevărat, joacă cel mai frumos fotbal, dar de la frumos până la consistent mai este puţin mai mult. De la frumuseţe până la putere mai este puţin mai mult. Eu aşa cred. Eu îmi spun părerea mea, nu o subestimez… Eu o subestimez. Ca să iei campionatul, îţi trebuie jucători de avengură. Îi trebuie vreo 4-5 ca să aibă pretenţii la campionat, trebuie să dea vreo 3-4 milioane. Să nu se supere Gică, dar îmi spun şi eu părerea, nu am spus nimic rău, asta e părerea mea. Nu vreau să deranjez pe nimeni, nu vreau să supăr pe nimeni, dar trebuie să spun, nu pot să spun minciuni acum. Dacă nu o văd pe Viitorul la titlu, să zic minciuni din politeţe? Nu o văd pe Viitorul la titlu", a declarat Becali, la Digi Sport.

Hagi a recaționat, într-o intervenție telefonică și l-a acuzat pe finanțatorul FCSB că denigrează echipa FC Viitorul.

„Am văzut o persoană care încearcă să strice tot ce munceşte Viitorul, toată munca noastră pe care o facem. Îi spun două lucruri. Care sunt cei mai buni jucători ai lui Steaua în momentul de faţă, care au marcat cele mai multe goluri? Tănase şi Coman. Dacă el chiar are de gând să nu doarmă noaptea din cauza noastră, atunci să fie sănătos! Doi, Viitorul joacă un fotbal foarte bun. Faţă de Steaua, care are cei mai buni jucători, dar Viitorul joacă fotbal. O fi invidie, nu o fi invidie, nu ştiu. Să-şi vadă de ale lui şi să vorbească de echipa lui, nu de alta. Eu ştiu un singur lucru, aşa de mare cum e el, în ultimii trei ani nu a câştigat campionatul, dar Viitorul a câştigat. Îmi pare rău, dar asta e! Înseamnă că ceva nu e în regulă la Steaua.

Trebuie să o găsească el, ca patron. E inadmisibil ca un patron să vorbească de altă echipă la televizor, când ea joacă foarte bine, îşi face datoria, e pe un drum foarte bun. Înseamnă că domnul Gigi Becali a intrat în fibrilaţii, îi e frică de noi. Dacă îi e frică de noi, intră la televizor şi încearcă să facă diversiune, cum a făcut şi înainte, în anul când când am câştigat campionatul şi mereu face lucrul ăsta. Îmi pare rău, cred că a depăşit măsura. Numai el le ştie pe toate. Să nu uite că a pierdut trei campionate, iar CFR e pe primul loc.

Nu ştiu cum, dar e pe primul loc. Chiar dacă ai cumpărat jucători, ai investit, nu ştiu cum ai făcut, dar nu ai câştigat campionatul. Îmi pare rău, domnule Gigi Becali, dar nu e corect şi nu e normal. Vorbeşte de FCSB şi vezi-ţi de casa ta! Cred că deja au început luptele, văzându-l pe domnul patron de la Steaua, mi-am dat seama că au început luptele, a început să le fie teamă. Până acum, nu ne băgau în seamă, acum au început să ne bage în seamă. El depăşeşte măsura. Să-i fie ruşine! Denigrează toată munca noastră, aşa cum a făcut-o şi când am luat campionatul", a afirmat Hagi.