Răsturnare de situație în cazul Caracal! Casa lui Gheorghe Dincă a fost pusă sub sechestru, aceasta nemaifiind păzită de jandarmi începând cu data de 14 octombrie, anunță cancan.ro.

După ce jandarmii au părăsit imobilul situat pe strada Craiovei nr .169, din Caracal, pe clădire a fost amplasată o placă pe care este scris următorul avertisment : „Imobil aflat sub sechestru conform ART 22 din codul de procedură penală“. De asemenea, au fost amplasate şi camere video de supraveghere, nimeni neavând voie să intre în curte și în casă, nici măcar rudele monstrului de la Caracal.

Luni au avut loc noi audieri la sediul IGPR, un medic fiind solicitat să facă expertiza antropologică. Avocații familiilor Măceșanu și Melencu au dorit să afle dacă din resturile găsite în curtea lui Gheorghe Dincă se poate reconstitui un schelet uman. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că luni a fost audiat unul dintre specialiștii care au realizat expertiza antropologică.

„Nu am înțeles de ce au chemat numai unul din medici. De asemenea, a fost chemat și expertul care a făcut expertizele ADN pentru ambele situații (pentru Luiza și pentru Alexandra – n.r.). Un lucru foarte important, au făcut audierile concomitent, în același moment, pentru a nu putea să asist la ambele. (…) Un joc de-a v-ați ascunselea, vă spuneam, de-a albă-neagră, astfel încât să nu putem participa, să nu putem pune întrebări.

La una din audieri, privind expertiză ADN, am pus întrebări, mi-au respins toate întrebările, au fost niște întrebări, niște tamatici pe care le-a făcut colegul meu, a pus întrebările, dar într-un mod mai mult ironic, față de expert, procurorul a întrebat (…) Și doamna nu a marjat la aceste chestiuni, nu a spus nici că sunt ilare, a răspuns așa cum a știut, nu a marjat pe ironiile și pe ceea ce sugestiona procurorul pentru a aduce în derizoriu persoană avocatului, respectiv domnul Moldovean, sau întrebările puse de domnia să, erau undeva scrise”, a declarat avocatul Tonel Pop.