Rareș Bogdan susține că Teodor Meleșcanu a dat directive în minister pentru a bloca românii din diaspora să voteze pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc pe 26 mai.

„Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan i-a trimis, duminică, un mesaj și președintelui Klaus Iohannis, asigurându-l că PNL susține referndumul pentru justiție.

„Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră! Noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul! Noi, toţi romanii de buna-credinţă, suntem în spatele dumneavoastră. Suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile pentru că PNL şi românii de bună-credință nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi”, a mai spus Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa și: