Evenimentul Zilei > Politica > Rareş Bogdan se înclină în faţa deciziilor lui Cîţu: „Mentalitatea șefilor Fiscului e o frână…” 
Rareş Bogdan se înclină în faţa deciziilor lui Cîţu: „Mentalitatea șefilor Fiscului e o frână…” 

Rareş Bogdan se înclină în faţa deciziilor lui Cîţu: „Mentalitatea șefilor Fiscului e o frână…” 

Rareş Bogdan îl felicită pe ministrul de Finanţe pentru planul de schimbare radicală a opticii funcţionarilor fiscali faţă de simplul cetăţean plătitor de taxe.

Contribuabilul este suveran

Rareş Bogdan: „Felicitări, Florin Cîțu! Nu uit de câte ori ai spus, în emisiunea pe care o realizam (cele mai tari analize economice din România), că mentalitatea șefilor Fiscului e o frână pentru mediul de afaceri, că PSD dinamitează sursa de venit din care se plătesc lefurile funcționarilor. Contribuabilul e suveranul, nimic nu se poate face împotriva voinței lui! Asta e normalitatea!”, a notat europarlamentarul pe social media.

Despre ce este vorba

Astăzi, Florin Cîţu a venit la sediul ANAF şi le-a transmis clar tuturor: Gata cu presiunile, gata cu atacul asupra celor care cotizează din munca lor la buget, gata cu celebrele „planuri de amenzi”! „Trebuie să respectăm contribuabilul, să îl privim ca pe un partener, nu ca pe un duşman„, a mai spus Cîţu.

Ministul de Finanţe le-a mai atras atenţia că:În următoarele zile, voi prezenta o structură diferită la ANAF. Va fi o structură de risc diferită, care nu va fi populată de inspectori, ci de specialiști”, a spus Florin Cîțu aflat la sediu ANAF.