Evenimentul Zilei > Politica > Rareş Bogdan, revoltat!  Vrea Dreptate în Dosarul „10 august”
Rareş Bogdan, revoltat!  Vrea Dreptate în Dosarul „10 august”

Rareş Bogdan, revoltat!  Vrea Dreptate în Dosarul „10 august”

Rareş Bogdan este extrem de revoltat deoarece nu vrea să treacă 30 de ani pentru a afla adevărul în Dosarul „10 august”.

Dreptate! Vinovații trebuie să plătească! Este mesajul pe cale la postat pe social media europarlamentarul Rareş Bogdan.

„Vor trece tot 30 de ani până ne vom apropia de adevărul juridic în Dosarul „10 august”? Trăim de 30 de ani într-un stat bolnav, care nu-și apără cetățenii. Uite-așa se decredibilizează Justiția!”, a scris Rareş Bogdan pe contul său de socializare.

Şi continuă: „Constat că unele instituții ale statului nu fac niciun efort să înțeleagă că sunt în slujba cetățenilor! Am senzația că jandarmii n-au priceput nimic din ce s-a întâmplat acum 2 ani, se comportă după un șablon învechit, comunistoid, iar o parte din Justiție îi apără, din incompetență, ticăloșie/complicitate sau inerție exact pe cei care au confiscat-o sau au încercat din răsputeri să o pună în slujba PSD”.

Pe ce lume trăim? Se întreabă europarlamentarul PNL

”Aproape 800 de plângeri pentru violențele din 10 august 2018 sunt halucinații? N-a văzut o țară întreagă, și nu doar ea, cum au fost gazați protestatari pașnici, femei, copii, vârstnici, cum au fost bruscați oameni cu mâinile ridicate deasupra capului, cum turiști au fost puși la pământ fără noimă, într-un exces de zel inconștient, cum jurnaliști au fost agresați cu o plăcere criminală?

Oare un dosar crucial pentru sănătatea noastră poate avansa doar în urma presiunilor publice ale unor oameni ce refuză să se predea infractorilor?”, mai scrie europarlamentarul PNL.

Rareş Bogdan vorbeşte despre traseism, în contextul în care mai mulţi primari de la PSD trec la PNL

Mai există dreptate în România, dreptate pentru oamenii cinstiți, care nu mai înghit traseismul sau idiocrația, sau ea funcționează doar când trebuie acoperiți niște mediocri, corupți, niște grupuri de interese nesimțite și politicieni mizerabili? Oare vocea românilor care se mobilizează să spere, cu ultimele puteri, că ticăloșii vor plăti, va fi, vreodată, auzită?”, a concluzionat fostul jurnalist Rareş Bogdan în postarea  sa de pe Facebook.