Liviu Dragnea a declarat că va vorbi „despre vedetele care se urcă pe niște liste”, făcând referire voalat la prezentatorul Realitatea TV.

Rareș Bogdan a avut o replică la adresa șefului PSD, precizând că se bucură de faptul că Dragnea nu are somn din cauza sa:  

„Ameninţarea adresată mie a fost una care a promis că se va ocupa de toţi, dar şi de vedetele care se urcă pe nişte liste. Eu n-am făcut pasul, probabil îl voi face, probabil nu-l voi face. Dacă-l voi face, îl voi face la PNL, tocmai pentru ca Dragnea să dispară din spaţiul public din România. Dar nu pot decât să mă bucur că Dragnea n-are somn de mine.

Dragnea a spus că Iohannis a blocat acest Guvern. Întrebarea este ce ar fi putut face Iohannis cu un Guvern care n-ascultă decât de un stăpân. Românii îi consideră pe reprezentanţii cabinetului Dăncilă că sunt cei mai proşti pregătiţi din istoria românilor. Doamne fereşte ca poporul să arate ca PSD-ul. Poporul român îşi dă legi ca să scape de închisoare? Apără poporul român un infractor? Din 30 de ani de la Revoluţie, PSD-ul a condus poporul român timp de 23 de ani", a spus Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

„Cum e creștere economică dacă împrumutați de la străinii pe care îi înjurați aproape 9 milioane de euro pe oră? Cum e creștere economică dacă vreți să aduceți aurul în țară și să lipsiți România de un venit sigur? Cum e creștere economică dacă vreți să tipăriți bani în neștiire? Dacă ar fi creștere economică, ar veni banii fără să trebuiască să tipăriți fără acoperire. Merg mai departe: Lacheii lui Iohannis nu au decât un singur scop, să provoace violență. Aceasta este o minciună sfruntată. Lacheii care provoacă violență sunt jandarmii, și o provoacă împotriva protestatarilor față de porcăriile lui Dragnea Liviu. Încă una, să vedeți cât tupeu are: Nu mai accept ca niște trădători, niște vânzători să dea lecții de românism”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva – până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus. Românii vor să știe adevărul”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă la Târgu Jiu.