Liviu Pleşoianu: "În urmă cu doar câteva ore, înainte de a deveni oficial faptul că deschide lista PNL, Rareș Bogdan a apreciat un comentariu (publicat pe pagina sa) prin care se instigă la omor. Comentariul propune ca "singură soluție": "împușcarea în fața casei" a tuturor "pesediștilor", așa "cum făceau legionarii în 1940". Iar Rareș Bogdan, cel care a fost pus de Ludovic Orban primul pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, A APRECIAT acest comentariu!
…NICIUN om zdravăn la cap, oricât de mult ar simpatiza fostul PNL, NU are cum să gireze așa ceva prin VOTUL său! Începând de azi, OFICIAL, Partidul Național Liberal le propune românilor să trimită în Parlamentul European un ins căruia ÎI PLACE instigarea la omor ("în fața casei, așa cum făceau legionarii în 1940") și care nu se ferește să ARATE PUBLIC faptul că i se pare în regulă o astfel de "soluție"!

P.S. NU credeam că Partidul Național Liberal poate ajunge chiar într-un asemenea hal!

P.P.S. Consider că autoritățile statului român trebuie să se autosesizeze cu privire la "soluțiile" APRECIATE de cetățeanul Rareș Bogdan pe propria pagină de Facebook!", a comentat pe social media deputatul PSD.

 

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text