Evenimentul Zilei > Sport > Rapid l-a demis pe Daniel Pancu! Eșecul cu Reșița i-a fost fatal
Rapid l-a demis pe Daniel Pancu! Eșecul cu Reșița i-a fost fatal

Rapid l-a demis pe Daniel Pancu! Eșecul cu Reșița i-a fost fatal

Deși a contribuit din plin la fondarea proiectului noului Rapid, clubul i-a reziliat contractul antrenorului Daniel Pancu (42 de ani).

Decizia a fost luată astăzi, în urma unei şedinţe la care au participat acţionarul Victor Angelescu, preşedintele Ovidiu Burcă, Andrei Nicolescu şi antrenorul Daniel Pancu. Ieri, Rapid a cedat, în Regie, scor 0-1, cu Reșița, rezultat ca a  contribuit decisiv la înlăutarea lui „Pancone” de la gruparea giuleșteană.

Daniel Pancu a preluat banca tehnică a Rapidului în 2018, d ela Constantin Schumacher, atunci când echipa era în Liga a 3-a. În momentul de față, Rapid are șanse mici să mai promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc, fiind pe locul 6 în liga secundă.

Anunțul cu privire la demiterea lui Daniel Pancu de la Rapid a fost făcut de acționarul majoritar al echipei, Victor Angelescu.

„Am discutat situaţia apărută după jocul cu Reşita, însă nu am luat o decizie. După amiază vom avea o nouă întâlnire şi este adevărat că e foarte posibilă înlocuirea lui Daniel. Aşa, în scurt, am făcut o listă cu trei antrenori şi rămâne să vedem ce decidem.

Nu vom avea alt antrenor mâine, pentru că nu ne gândisem până acum la schimbare. Pancone a avut toată încredera şi susţinerea noastră”, a afirmat Angelescu, la Digi Sport. (FOTO: facebook/FCRapid1923oficial)

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: