Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente STÂNJENITOARE pentru o PREZENTATOARE de la Antena 1. Soțul ei s-a ÎNFURIAT la CULME
Momente STÂNJENITOARE pentru o PREZENTATOARE de la Antena 1. Soțul ei s-a ÎNFURIAT la CULME

Momente STÂNJENITOARE pentru o PREZENTATOARE de la Antena 1. Soțul ei s-a ÎNFURIAT la CULME

Ramona Olaru, una dintre cele mai sexy prezentatoare de la Antena 1, a fost protagonista unor momente destul de delicate și stânjenitoare. Aceasta a ieșit cu niște prieteni în club să se distreze, dar soțul său a sunat-o și i-a dat un ultimatum să vină acasă.

În cele din urmă, văzând că aceasta nu ține cont de rugămintea lui, bărbatul a decis să se după în club după prezentatoare și prietenii acesteia, scrie Cancan.

După ce a petrecut împreună cu partenerul ei de viață și câțiva prieteni, într-un local de lux din zona Floreasca, în jurul orei 23.30, vedeta de la Antena 1 a ales să schimbe locul de distracție. Se pare că, decizia Ramonei nu a fost pe placul soțului ei, care a insistat să pună capăt petrecerii și să se retragă în propria locuință. Motiv pentru care între cei doi s-a iscat un mic conflict.

După ce s-au certat pe această temă, preț de câteva minute, Bogdan, soțul vedetei, a hotărât să se retragă spre casă, iar prezentatoarea TV a continuat petrecerea în cel mai exclusiiv club din Capitală.

Cu toate că aceștia s-au despărțit, disputa lor a continuat prin mesaje. Deranjat de atitudinea soției sale, Bogdan, partenerul de viață al vedetei de la Antena 1, i-ar fi dat acesteia „ultimatum” să vină acasă.

Se pare că s-a lovit însă de încăpățânarea soției, care a dorit cu orice preț să petreacă până-n zorii zilei. Așa se face că, după ora 3, Bogdan a dat buzna la NUBA, acolo unde a stat oarecum bosumflat lângă Ramona, care părea că se distrează de zor.