Evenimentul Zilei > Politica > Raluca Turcan a intuit planul PSD: „Este foarte posibil ca luni să nu…”
Raluca Turcan a intuit planul PSD: „Este foarte posibil ca luni să nu…”

Raluca Turcan a intuit planul PSD: „Este foarte posibil ca luni să nu…”

Raluca Trurcan crede că PSD are pus la punct un plan pentru luni. Şi anume să nu creeze cvorumul necesar în Parlament pentru a putea să se respingă Guvernul Orban II ca prim pas spre alegerile anticipate.

Raluca Turcan: „Din partea PSD ne aşteptăm la blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor. E foarte posibil ca luni, ca într-un joc politic intern al PSD-ului, să nu se creeze cvorumul pentru a putea respinge în plenul Parlamentului Guvernul Orban şi a face primul pas spre alegeri anticipate. Lucrul acesta este generat exclusiv de către calculele politicianiste ale PSD-ului, care doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor, pentru faptul că la nivel de întreg Parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate”, a spus Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Vicepremierul acuză PSD de lipsă de responsabilitate: „În momentul în care un partid precum PSD-ul a respins alegerea primarilor în două tururi, pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea, a demis Guvernul, are obligaţia să arate prin vot şi prezenţă în Parlament ce soluţie pune pe masă românilor. Neprezentarea la Parlament, eschiva la votul din Parlament, practic nu are nicio legătură cu ceea ce aşteaptă oamenii de la parlamentari, şi anume să se ducă la Parlament şi să muncească. (…) A boicota deliberat un demers atât de aşteptat, în calea alegerilor anticipate, denotă o lipsă se responsabilitate clară din partea PSD”, a concluzionat Raluca Turcan.