Două clanuri periculoase din Ploiești au început o răfuială grea chiar pe stradă. Rromii s-au atacat reciproc cu bâte și răngi, scrie Antena3.

În conflictul stradal nu a putut interveni nici măcar Poliția. Doar când au ajuns la fața locului luptătorii de la SAS s-au mai calmat spiritele, iar agresorii au renunțat la „arme”.

Șase persoane au fost duse la audieri, iar altele două au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Astăzi, în jurul orei 19:20, am fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Capșunelor din municipiul Ploiești, are loc un conflict între mai multe persoane. Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal si fizic.

La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul. Toți cei implicați în conflict au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere.

Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al oamenilor legii.