Evenimentul Zilei > Sport > Rafael Nadal s-a dezlănțuit pe Instagram: Nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis
Rafael Nadal s-a dezlănțuit pe Instagram: Nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis

Rafael Nadal s-a dezlănțuit pe Instagram: Nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis

Rafael Nadal a oferit pe Instagram un moment excepțional pentru toți iubitorii tenisului.

El a făcut un live alături de Roger Federer și, în ciuda unor mici probleme tehnice, cei doi giganți ai tenisului au reușit să se conecteze pentru a împărtăși un moment deosebit fanilor lor. Subiectul Covid-19 a fost pe larg dezbătut.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a întrebat luni, pe Instagram, de ce jucătorii de tenis nu pot practica sportul lor, în timp alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de Covid-19, informează lesoir.be.

„Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu”, a afirmat spaniolul într-un live realizat pe Instagram atunci când a fost întrebat despre antrenamentul său în această perioadă. „Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă”, a adăugat el.

„Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc”, a mai spus Nadal.

Spania este plasată în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare

„Va fi foarte dificil de jucat turnee oficiale pe termen scurt”, a conchis Nadal.