Evenimentul Zilei > Actualitate > Raed Arafat, accident auto sau tentativă de eliminare? Radu Tudor aruncă bomba
Raed Arafat, accident auto sau tentativă de eliminare? Radu Tudor aruncă bomba

Raed Arafat, accident auto sau tentativă de eliminare? Radu Tudor aruncă bomba

Un accident de mașină banal s-a transformat într-o știre bombă. Doar pentru că era implicat Raed Arafat. Speculațiile au început să curgă, cel mai calm fiind, culmea, chiar Raed Arafat.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat ieri seară într-un accident rutier la intersecția străzilor Victor Manu cu Vatra Luminoasă din Sectorul 2 al Capitalei. La scurt timp au apărut reacțiile alarmante.

„In aceasta seara,un individ a patruns cu masina pe contrasens si a lovit puternic masina in care se afla Raed Arafat”, anunța aseară Radu Tudor, jurnalist la Antena 3.

Imediat au început să curgă comentariile pe pagina sa de FB. Cum ar fi cel al lui Mircea Brobonea: „Nu găsesc nicăeri confirmarea știrii, dar se cunoaște faptul că de curând Dr. Arafat a primit vizita simandicoasă a trimisului „Licuriciului” care i-ar fi explicat politicos că ar fi foarte sănătos pentru Domnia Sa, să se retragă de bună voie, încheind discuția cu expunerea alternativelor în caz de refuz…”

Mai calmi, alți comentatori spuneau că „din fericire nu a fost nimic grav, a întrat unul care vorbea la telefon pe contrasens.. dar nimic deosebit, spunea Arafat.”

Sau: „Nu mai scrieți asa știri dacă nu știți realitatea, dr. nu a pățit nimic, doar mașina puțin avariata din cauza celui care a întrat pe contrasens vorbind la telefon.”

Cum suna știrea inițială cu accidentul lui Arafat

„Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a fost implicat miercuri seara într-o tamponare în trafic, în Bucureşti, a informat Brigada Rutieră.

Raed Arafat a precizat că nu a fost nimeni rănit nici din autovehiculul în care se afla el şi nici din maşina cealaltă.

De asemenea, Arafat a spus că se afla în maşină pe locul din faţă dreapta şi că nu este vina şoferului cu care era el”, s-a spus într-o știre AGERPRES.

Ce a spus Arafat

„Nu e nimic grav. (…) Cineva, dintr-o intersecție, a intrat un pic pe contrasens și a intrat un pic în noi când vorbea la telefon, din ce a observat șoferul care era cu mine în mașină. Dar nu avem niciun fel de problemă. Frontal stânga a fost lovitura”, a spus Raed Arafat.