Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost invitat luni seară la o emisiune de la TVR, dar nu a stat până la final pentru că a fost foarte deranjat de întrebarea despre eventuala sa demisie după evenimentele de la Colectiv, lacul Siutghiol și accidentul aviatic din Apuseni.

După un schimb de replici cu moderatoarea Ema Zeicescu, Arafat a precizat că nu mai poate sta la emisiune pentru că trebuie să plece. 

 „Nu, nu, am zis-o și altă dată. Nu! Vreți să demisionez? Trebuie să îmi spuneți și trebuie să mă faceți să simt că într-adevăr am greșit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o  de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreți să demisionez și să recunosc că am greșit? Nu am greșit într-o intervenție care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greșit. Dacă dumneavoastră vreți și experții vreți să spuneți că am greșit, asta e altceva”, a fost reacţia lui Arafat după ce a fost întrebat dacă s-a gândit să îşi prezinte demisia. 

VIDEO AICI