Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Tudor: „Azi e ultima emisiune”. Schimbarea anului la Antene
Radu Tudor: „Azi e ultima emisiune”. Schimbarea anului la Antene

Radu Tudor: „Azi e ultima emisiune”. Schimbarea anului la Antene

Radu Tudor a scris, pe blogul său, despre schimbările care vor avea loc la Antene. Astăzi are loc ultima emisiune a jurnalistului pe care o moderează împreună cu Dana Grecu.

În grila de programe de la Antena 3 va avea loc o schimbare majoră, pentru că emisiunea ”Subiectiv” a lui Răzvan Dumitrescu se mută doar pe zilele de weekend, în schimb pe tronsonul orat 20-21 va intra emisiunea lui Radu Tudor ”Punctul de Întâlnire”.

 

 “Dar nu ne despărțim. Vom fi împreună, pentru că zilnic, de luni până vineri, eu și Dana vom face pasa de la ora 19,45. Ea rămâne unic moderator 18-20, eu preiau 20-21. O treabă destul de grea, pentru că este lead in pentru cel mai important talk show din România, Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea“.

 

Jurnalistul a ținut să menționeze că  Răzvan Dumitrescu nu pleacă de la Antena 3. El preia două emisiuni de weekend, sâmbătă și duminică. “Are de la Cluj o importantă ofertă pentru lansarea unei televiziuni și e firesc să-i înțelegem oportunitatea. Subiectiv de luni până vineri are un bilanț clar pozitiv și Răzvan merită felicitat pentru asta. Sunt sigur că și în weekend va fi urmărit de mulți telespectatori. Duminică, cel puțin, preia de la mine un tronson cu performanțe bune și foarte bune în ultimii ani”, a mai scris Radu Tudor.

 

“De luni până vineri, de la 20 la 21, e noua mare provocare pentru mine. Sper ca Punctul de întâlnire să aibă aceeași audiență foarte buna. Telespectatorii emisiunii mi-au dat mereu prilej să le mulțumesc pentru fidelitatea lor. E un weekend special, plin de emoție, care începe azi. Cu schimbări, cu renunțări, cu speranțe”.