Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Tudor atacă Rusia. Demască propaganda Moscovei pe Facebook
Radu Tudor atacă Rusia. Demască propaganda Moscovei pe Facebook

Radu Tudor atacă Rusia. Demască propaganda Moscovei pe Facebook

Jurnalistul Radu Tudor afirmă că s-a săturat să vadă cum propaganda Moscovei își face de cap pe rețele de socializare.

Cunoscutul realizator tv afirmă că „Facebook, spre deosebire de Twitter sau alte instrumente de comunicare/ socializare, adună la un loc mai multe persoane manipulate/manipulabile”.

Pornit împotriva Federației Ruse, Radu Tudor precizează la Antena 3 că „una din cele mai ample operațiuni #fakenews generate de #Rusia prin conturi false, trolli si boți (cazuri verificate de mine, cărora le-am dat block și report) este cea în care se minte grețos că „#Europa nu ajută Italia” sau „#America a abandonat #Italia. Și că de aceea au trimis rușii medici militari și camioane, Cuba și Venezuela medici”.

Realitatea este cu totul alta, ne asigură Radu Tudor. UE rămâne aproape Italiei în aceste momente dramatice, iar America a și sărit în ajutorul partenerilor din NATO! „În bătălia uriașă pe care o ducem de cel puțin 7 ani împotriva războiului hibrid rusesc, am să vin mereu cu argumente: azi, trupele americane în #Europa aducând ajutoare medicale direct în #Lombardia”.

Mai mult, Radu Tudor susține că mai sunt și alte exemple, „cu duimul și le voi prezenta pe toate”.

Concluzia reputatului jurnalist: „Nu, Europa nu a abandonat Italia, dimpotrivă. Nici America. Noi suntem NATO și nu vom înghiți pe nemestecate gogoșile Moscovei prăjite în uleiul rânced al manipularii antieuropene și antioccidentale”.