Evenimentul Zilei > Politica > Radu Banciu a explicat ce s-a întamplat în ultimele 48 de ore: „Grindeanu, un prostănac”
Radu Banciu a explicat ce s-a întamplat în ultimele 48 de ore: „Grindeanu, un prostănac”

Radu Banciu a explicat ce s-a întamplat în ultimele 48 de ore: „Grindeanu, un prostănac”

În cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, realizatorul a vorbit despre premierul Sorin Grindeanu şi despre cum PSD-ul încearcă să-şi dea jos propriul guvern.

”Dragnea se pare că va veni cu trei propuneri în fața colegilor săi din PSD. E posibil ca doamna Carmen Dan, Olguța Vasilescu și, cine știe, un domn, să zicem Eugen Nicolicea. Cum ar fi, tată, din ăștia trei să aleagă PSD-iștii? După care se duc cu propunerea la Iohannis, care nu prea ar avea motive s-o refuze, să zicem, pe Carmen Dan”, a spus Radu Banciu.

„Dragnea pretinde că l-ar fi usturat încă de atunci și-l mai ustură și acum această numire a lui Grindeanu. Adică un nimeni, un om de paie pe care credea că-l va manipula foarte ușor. Un prostănac, pe scurt, că nici nu a fost altceva Grindeanu, cu excepția ultimelor 48 de ore, când tocmai pentru că era prost pregătit a devenit oamenilor simpatic.

Un individ care nu știa să facă nimic, nici n-a făcut nimic. Este o guvernare care nu poate fi reținută, dar el a devenit simpatic, că s-a răsculat. După ce că era prost pregătit, mai era și fudul și avea darul de a se contrazice de la o frază la alta”, a mai afirmat Radu Banciu, conform b1.ro.