"Haideți să vedem cum stau lucrurile în PSD care este favoritul serii, astăzi, pentru noi. Liviu Dragnea a anunțat că a vorbit, la colț, la colț de stradă cu senatorul Șerban Nicolae și cică fostul fotbalist de la Mecanică Fină București și-ar retrage amendamentele la legea grațierii, inclusiv cel despre grațierea corupților, practic de pe o zi pe alta”, a comentat Banciu.

 

Prezentatorul TV a catalogat ca fiind foarte bizară modalitatea de acțiune a PSD. “Iese câteve unu, e adevărat nu un nume greu al partidului, și propune câte o chestiune la care tot partidul visează de generații și până la urmă în fața oprobriului străzii și în general al lumii occidentale, a posibilelor eventuale consencințe și interne și externe, renunță.

 

Acum se aude prin PSD că oameni de tipul Șerban Nicolae ar avea cu Dragnea ceva. Pe Dragnea le-ar cășuna lor și nu neapărat pe noi sau pe restul corupților. Cică ar vrea să îl pună pur și simplu în fața lumii în offside, în chiloți, pe Liviu Dragnea, ca apoi acesta să răspundă fiind considerat vinovat de toate relele care se întâmplă în partid. Deci nu l-ar mai asculta foarte multă lume pe Liviu Dragnea dacă ar fi să ne luăm după aceste bârfe, Șerban Nicolae fiind unul dintre detractorii lui, el provine din aripa Iliescu”.

 

“Uluitor!!! El își dă și un pic arama pe față. Nu are ambiție, nu are interes, practic nu are pregătire, nu are calificare, nu are competențe, nu are nimic. El se afla în treabă cu această intervenție, cu acest amendament. El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină, nici aia nu ar fi fost oricum înțeleasă în PSD", a mai spus Banciu.