Al Hilal a ratat şansa de a juca finala Ligii Campionilor Asiei la fotbal, după ce a pierdut şi în returul cu Zob-Ahan, scor 0-1.
Brazilianul Igor Castro a adus victoria iranienilor
Învingătoare şi în prima manşă disputată la Fooladshahr, tot 1-0, formaţia iraniană Zob-Ahan se califică în premieră în ultimul act al celei mai importante competiţii din Asia.
Cu Mirel Rădoi integralist, Al Hilal n-a fost în stare ducă meciul nici măcar în prelungiri. Mai mult, Zob-Ahan a punctat în minutul 55, prin brazilianul Igor Castro.
În urma înfrângerii, Mirel Rădoi şi ceilalţi echipieri ai lui Al Hilal au pierdut o grămadă de bani, promişi de prinţul Abdulrahman bin Musa’ad înainte de meci.
Zob-Ahan – Seongnam Ilhwa Chunma, în finala de la Tokyo

În finala Ligii campionilor Asiei, care se va disputa la Tokyo, în Japonia, pe 13 noiembrie, iranienii de la Zob-Ahan vor da piept cu formaţia dus-coreeană Seongnam Ilhwa Chunma,
Coreenii au trecut în semifinale tot de o echipă saudită, Al Shabab. După 3-4 în tur, în Arabia saudită, Seongnam Ilhwa Chunma a învins la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Cho Dong-Gun, în minutul 31.