Evenimentul Zilei > Justitie > AUTOSTRADA care îi atrage pe vitezomani. RADARUL l-a prins pe un şofer cu 219 km/h
AUTOSTRADA care îi atrage pe vitezomani. RADARUL l-a prins pe un şofer cu 219 km/h

AUTOSTRADA care îi atrage pe vitezomani. RADARUL l-a prins pe un şofer cu 219 km/h

Un bărbat care conducea cu 219 de km/h, pe autostrada Bucureşti – Constanţa, a fost depistat de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2, a anunţat Poliţia Română.

Vitezomanul a fost oprit, ieri, 22 februarie a.c., în jurul orei 21.00, de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Şoferul care are 36 de ani este din Bucureşti, şi ajunsese la viteza de 219  km/h, la kilometrul 157, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. El a declarat că se grăbea să ajungă la Costanţa. A fost amendat cu 877,5 de lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.

Poliţia Română vă recomandă să conduceţi preventiv pentru că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.