PUTIN și-a găsit ROSTUL dacă pierde ALEGERILE
Editura Evenimentul si Capital

PUTIN și-a găsit ROSTUL dacă pierde ALEGERILE

Putin se ține de glume
Autor: | | 0 Comentarii | 1546 Vizualizari

Vladimir Putin a spus, în cursul vizitei la o fabrică de mașini agricole, că e gata să muncească la o fermă, în cazul în care ar pierde alegerile prezidenţiale de luna viitoare.

Dacă se întâmplă ceva (rău) voi începe să lucrez pe o combină ca asta, după 18 martie. Nicio problemă, nicio problemă”, a glumit Putin.

Preşedintele, Vladimir Putin, a mai participat, ieri, la Volgograd la manifestările solemne consacrate celei de a 75-a aniversări a victoriei Armatei Sovietice în batălia de la Stalingrad, fosta denumire a oraşului, bătălie ce a schimbat cursul celui de Al Doilea Război Mondial.Bătălia a durat aproape 200 de zile, între iulie 1942 şi 2 februaruie 1943, când trupele germane în frunte cu feldmareşalul Von Paulus au capitulat.

La Volgograd, Vladimir Putin aflat în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din martie, a vizitat marele complex muzeistic memorial Mamaev Kurgan, Colina Mamaev, dominată de emblematica statuie Patria Mamă, înaltă de 87 de metri. Putin a păstrat un moment de reculegere şi a depus o coroană de flori la Flacăra Veşnică din Sala Gloriei Militare a complexului şi un buchet de flori la mormantul mareşalului Vasili Ciuikov, unul din comandanţii sovietici în bătaia de la Stalingrad.

La adunarea solemnă ce a urmat, preşedintele Putin a numit victoria de la Stalingrad legendară, cea mai mare, brutală şi sângeroasă din istoria războiului şi chiar a întregii omeniri. Vladimir Putin a subliniat că la Stalingrad au fost distruse diviziile de elită ale Wehrmahtului hitlerist, ca şi planurile strategice ale naziştilor, ceea ce a deschis calea spre distrugerea completă şi definitivă a inamicului.

În Rusia, victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei este sărbătorită, pe 9 mai, ca cea mai importantă sărbătoare naţională marcată atat la nivel oficial, cât şi personal. Pierderile militare şi civile ale Uniunii Sovietice se estimează la 26-29 de milioane de oameni, afectând practic fiecare familie.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate